треба ще один паяльник купити , високотемпературний і ходити з ним по селі гроші на тих холодільніках заробляти , і не дякуйте бо я цього не люблю ...
З чого взяли що компресор вгратий? Пздц, один мотор холодильник 40років волоче, а в цьому за 5 вже здох?
І до роботи з R600a допускаються лише холодильщики що пройшли спецкурс по роботі з цим фреоном... Бо то звичайний горючий газ ізобутан...ну той що в запальничках і газових балончиках... Тож полюбому маєте запас газу ...грам 25-50..
коли вибирав собі, зайшов на сервіс з іншим питанням, побачив напевно з сотню нових самсунгових компресорів, спитав, сказали був відзив по якості, завод прислав. А тії компресори стояли на купі марок, крім самсунга. Реально так, має бути дуже довговічним, бо умови роботи ідеальні. Герметично, осушено, рідинне охолодження, мале навантаження, масляна ванна, переривчастий режим.
Вітаю , хтось таким паяльником паяв ? як він в роботі ? https://louprice.com.ua/itemtest/?i...MIxKfpkajOhwMVNg-iAx0eLQ7TEAQYASABEgJ7F_D_BwE
Подивився на ціну на гас, у країні мрій zeлемського. На мене не розраховуйте також. Почекаю, поки хтось дістане паяльник на дровах. З півметровою рукояткою. В діда був такий.
він газовий а не керосиновий. Для тимчасового використання, крім пайки ще можна багато чого робити. В мене заправки хватало приблизно на півгодини.
Так я і мав на увазі ціну на скраплений газ. У країні мрій zeлемського, такі паяльники можуть працювати й на керосині. Бо увесь газ пішов на виробництво гігавату.
просто гас це керос українською, тому подумав. У знайомих є американська лампа, схожа на звичайну газову, балони тільки свої, там спеціальна суміш, температура полум'я набагато більша і саме цікаве, пальник при тому холодний. Їм з штатів привезли але вже і в продажі у нас є. Досить дорого.
Всі посходились платити за електрику, короч не паяли. Таке. ПС Гроза, заховався в хаті, заряджаю телехвон, про всяк випадок. На другому трансформаторі половина без світла сидять, економлять, провода з чашок здуло. Тревожно..