Якого ше обігріву дверей? Холодильник- здорова двохметрова двохкамерна дура. Решітку бачу лише позаду ззовні, і все. Жодна трубка всередині не стирчить щоб помацати, холодна чи ні..
Ззаду зовні решітка то і є конденсатор і він має бути сильно теплим. Ще може бути конденсато притулений до задньої чи бокової стінки всередині холодильника - тоді теплі задня чи бокова стінка. Контур обігрву дверей роблять в нових холодильниках, він схований по контуру дверей там де прилягає резика дверок дверей...ну тіпа шоб резинка не перемерзала, була мяка і в допомогу конденсатору...
Чортішо а не поради, Ви схоже диверсант. Конденсатор то трубка шо виходить позаду холодильника в лоток над мотором, волога з холодильної камери витікає. А решітка чо конденсатор? На ній хіба щось конденсується? За двері навіть не знаю, як туди щось втулили чи ні
Трубка - то трубка для витікання конденсату....а конденсатор то змієвик (решітка) в якому конденсується фреон. при конденсації фреону виділяється тепло тому конденсатор теплий. Ще є конденсатор той яким запускають двигуни щоб вийщов білий дим, або сують 2 проводки в розетку щоб літала хвольга...но я вам такого не казав- бо ще влаштуєте там у себе карнавал... А ще в холодилька є впарник- у випарнику фреон випаряється з поглинанням тепла - тому випарник холодний (внутрішній простір холодильної чи морозильної камери)
Панове. Є питання по совковому стабілізатору напруги. Подарували. Хтось розбирав таке? Дріт всередині якого діаметру? Для підв'язки винограду піде?
Я вибачаюсь, але я розбирав такий стаб! Там три котушки, намотані обмідненим алюмінієвим дротом діаметром небільше ніж 0.5мм!
а в мене був і ще десь є з товстим, чорний карболітовий корпус, без регулювання та вимикача, важкий. Їх декілька версій робили.
Короч я майже холодильних справ майстер: мотор не повиненн бути гарячущим, решітка повинна бути тепла, звуть її конденсатором Ше бляха розібратись би чо воно курва не холодить, при таких моїх потужних знаннях. Треба розвернути , кулаком погепати і по мотору і по решітці, з телевізором колись номер проходив.
там ще буває реле з написом "верх", ото воно правильно включає компресор, розбирається, коштує як пачка цигарок. А так правильно, конденсатор в розетку цікавіше.
Реле біля мотора є, ну ше в холодильнику підсвітка і регулятор температури, кнопочкою тицяти і там три світлодіодика показують яка температура виставлена, більше ніфіга не бачу, ні додаткових решіток, ні вентиляторів, ні трубок, ні будь чого ще що знаходив в інтернеті. Тупо мотор, релеле і решітка і в холодильнику пусто Треба мабуть його вверх ногами покласти, я колись так лісапєтку справляв в дитинстві.
допускається класти на спину при транспортуванні і потім скількись годин вертикально, щоб масло стекло на своє місце. Заправочна трубка завжди біля компресора.
Сплюснута та заправочна трубка, огризок сантиметрів 8 збоку. От чи витік фреон, чи що там заправлено то хз, кажуть що була калабатина біля холодильника, але то і конденсат міг бути, візуально трубки цілі, трохи в окислах люмінь, мідь не зелена. По решітці булькотить, вимикаєш , стікає донизу, навряд чи то масло так високо жене. Мотор кругленький, в діаметрі сантиметрів зо 20ть, не гріється, брат каже що голосніше робив, зараз мовляв тихіше, хз чи це якийсь симптом, чи йому здається, наліпка на моторі така
Ну не знаю.. В решітці бодрячком булькотить, то мотор щось там качати починає одразу при ввімкненні. Перемацав трубки позаду, то сильно холодних нема, таких щоб рукою відчутно дискомфорт. По ідеї ж повинно холодити
Та то ясно, просто дарма викликати теж не хочеться, вони у нас тут дефіцит, їм далековато перти. Як варіант скооперуватись з молокоприймачами, приїжджають обслуговувати їх холодильники, заоодно щоб і цього глянули
як завжди, тотальне підглядання, от вже мені видало рекламу, такий точно компресор 2500 з копійками грн. І так, однаково які холодильники майстри обслуговують.