Ты насмехаешся когда человеку голову проламали. Желаю чтоб и тебя и твоих родных та же участь настигла. Тогда поймёшь, что это такое
видно преподи універа чогось не знали бо на парах електроніки вчили мене що саме слабе місце (до 80% поломок) це вихід з ладу електролітичних конденсаторів...але ніяк не конденсатори фільтру...ті практично вічні...та й про "жирні" резистори нічого не казали...мабуть таки різну електроніку і схемотехніку ми вчили...і про максимальну напругу і струм взагалі шедевр!...головне щоб деталь була з запасом розрахована на напругу і струм під яким вона працює...і пофіг це максимальна напруга і струм в схемі чи мінімальна...
і повчимося у гуру...я он на шостому десятку взнав про "жирні" резистори...40 років паяв і ніхфіга не знав
також вперше почув що викладачем або майстром може бути випускник пту-шник а не мінімум закінчивший індустріально педагогічний технікум. Каша в голові може бути у більшості, ніхто не виключення, але це перебор.
Що адекватного може видати розумово відстала людина.. Нічого дивного. Добре хоч рускій йазик вивчив,хоча і кнопає з орфографічними помилками..
не звик вішати особисті ярлики, ну можливо завуальовано іноді, а не дуже письменних знаю і бачу багацько, схоже комусь не дано, комусь однаково, хтось іноземець, та таке, аби зрозуміло було. Гірше коли розділових знаків нема.
Там було найцікавіше, як його п'яний сантехнік дядя Вася туди його поставив і не загинув. У нього завжди руки трусилися.
сильно повезло...шкло ізолятор, шин не торкнувся, сухо і повітряний зазор між тілом і шинами не пробило...зірки так зійшлись
Так зазвичай звичайних хуліганів і гопників частіше поліціянти за сраку беруть, аніж серйозних мафіозо. Розуміти требе. Їх банально більше.
Я вже заморився туто в темі сам шарити в пайці, нема з ким і поговорити шоб на рівні, дочекався бакалавра, ну думаю, є вже з ким поспілкуватись, шо пойме мій геній паяльний, аж на сльозу пробило, щас якусь дисертацію типу забацаєм в співавторстві. Відійшов зробити каву, взяв листок і карандаш, приходжу, нема бакалавра Боря воду мутить, 100%.
Людина по простому хотіла пояснити, типу "жирні резистори", шоб всім було зрозуміло, не тіко мені, не лізли гуглити шо таке Ватти, не хотіла грузити науковими термінами. І шо? Вітя - Галілео Галілей нашого часу. Скріньте для історії..