мля...ви викликали самий страшний спогад в моєму житті.... на минулій роботі прийшла охорона і каже що енергетики щось зачастили в нашу підстанцію (в нас були прохідні 2 підстанції через які живився ще і мікрорайон і енергетики мали доступ до підстанції) я і гол інженер пішли подивитись...відкриваю камеру трансформатора а там....біля трансформатора під шинами 10 кВ лежить тіло в фуфайці енерго...сказати що мені стало дурно - нічого не сказати...я відповідальний за електрогосподарство і труп в моїй підстанції...і тут чую храп ...не зговорюючись кидаємось то тіла..... гол інженер хватає за ноги і витягує з під шин 10 кВ (вони під напругою) а я гамселю в голову тіло щоб воно не встало чи не піднялось...гол інж висмикнув його буквально за секунду- другу але цього було достатньо щоб я розбив собі руку а ідіоту морду в хлам...далі були менти. розборки...виявилось що бомж знайшов (з його слів) спецовку енерго , вскрив ТП (замок там від чесного люду) і вже декілька днів ночував біля теплого трансформатора в ТП...трансформатор був в роботі...з одного боку шини 10 кВ з іншого 0.4 кВ...як його там не вбило - це просто диво...
ага, як джина з пляшки, так його з бані випустили, аж засмерділо. а дупою в таз його ще і не садовили...
Колись вранці прийшли люди в підстанцію поправлятися. Де стакан, а він на шині високій стоїть. Хтось увечері поставив. Довелося підприємство відключати що б стакан взяти. Ніхто не постраждав.
Квадратные защитные конденсаторы в БП летят только так, так как расположены на самых рискованных каскадах. По резисторам же по личному опыту могу сказать, что горят только "жирные" рассчитанные на мощность от двух ват и больше. Мелкие горят редко. Поломки в большенстве своем приходятся на детали подверженным максимальному напряжению либо силе тока
В советских пылесосах в БП квадраты вообще паралельно на входе переменки стоят, да и в современных не редкость. Когда летят, меняешь их, жирные резисторы, теристоры, и если движок не сгорел, все будет работать. (Кто не в курсе движок от пылесоса можно проверить на прямую подключив перемешку 220 из сети)
А ты не в курсе, что образование ПТУ, даёт право в нем преподавать, в качестве мастера производственного обучения? Я уже молчу, что у меня есть степень магистра в другой области, что даёт мне право преподавать в вузах
Не гоняй стрелы. Признаешь что ты обосрался по поводу ПТУшного образования и возможности преподавать в ПТУ на основании этого? Про магистратуру я вообще молчу пока что
Ты вообще мечешься переводя стрелы. Видать ни какого образования, даже птушного у тя нет, раз ты элементарных основ не знаешь. А ещё пытаешься возвысится над кем то, якобы на уровне каких то знаний. Обычный клоун с 9тью, а может даже с 11тью классами образования. Но это максимум
Була одна тема де ікспєрд не приймав участь, доведеться відписатися... Якщо людину навіт в телеграм забанили, що він зробить з форумом й не забанять же ш
вітя спгашиваєт у адєскаго радіо: чого малєнькіє тільки тліють, а жирні горять за всіх? треба кочергою поворушити.
Кроме моего фото с шиной тригерштета, когда у меня была сломана челюсть аргументов нет? Только деграданты смеются над травмами людей