Зовнішній діаметр повинен пройти в щупи та "банани". Не пам'ятаю вже статтю та форум, але як раз там вичитав, що 14 awg - то максимально, що можливо. Зараз маю два мультиметри. Спочатку брав Aneng M118a, але він зовсім малий ток не міряя, тому взяв Aneng 8205c (для щось змайструвати зі світлодіодів - як раз). В обох щупи показуть по 0.5 Ом кожен щуп, та ще й жорсткі. Тому й хочу переробити.
сходив дістав свої запасні що лежать вдома...я з ними добре намучився поки позаводив жили проводів в щупи і штекери...користуюсь лише вдома - з собою не ношу бо дуже геморойно перезаводити і в разі перелому на коліні не перезаведеш...таки це були 14AWG ... а от 15 і 16AWG самі ходові і безпроблемні...тонші 17/18 ставив на такі маленькі кишенькові тестери.
Хтось має досвід використання led-драйверів? На вхідних контактах придбаного мною драйвера позначено де фаза, а де нуль (хоча кольори проводів (синій та коричневий) не відповідають маркуванню). На інших моделях драйверів немає позначень фази та нуля на вході. Так чи є значення, де буде підключена фаза та нуль до led-драйвера?
Найшли в кого питати, тут в курилці декому вже двигуна підключали, наравицця їм як воно горить, а люди бігають суєтяцця.. І амінь двигуну. Мені оно блочка хотіли вграти, і мд. Так от, в паяльній темі всі ті самі специ шо підключали, ну крім мене. Краще погугліть, безпечніше буде
Речь идёт о диодах? Они полярные. А значит из сети перед ними должен быть диодный мост что преобразовывает переменный в постоянный ток. Или о чем речь? У вас переменное питание из сети 220?
Ні, питання, навіщо вказано, де на вході у нього нуль та фаза, бо в інших моделях такого раніше не бачив.
Навряд чи треба дотримуватись підключення нуля та фази так як там показано, скоріш за все це вони так хитродупо позначили вхід 220, для красоти ще й дописали N, L, щоб вхід перемінного струму з постійним не плутали
деякі пристої можуть щипати наведеною напругою, переворот вилки вирішує проблему, хоча краще підключати заземлення, в даному випадку до лампочки, тим більше не пригадаю, щоб електрики дуже заморочувались з правильним підключенням розеток, тобто фаза праворуч. Домашні майстри тим більше.
на роботі маю сотні LED світильників і тисячі LED ламп...в місяць вилітає до десятка драйверів і пів сотні ламп...за багато років жодного разу ніхто не заморочувався де фаза а де нуль при підключенні що драйверів до світильників що самих ламп (там драйвер всередині лампи)... ради цікавості розбирав з десяток різних драйверів - на вході діодні мости а їм монопеносуально де що...
У Борі й блочки є в гаражі. Мої, на зберіганні. Якшо людям треба чимось пшикнути, то мені не жалко. Відео від Борі в тему, то вже самі випрошуйте.