Привіт. Кнопки вбиті чи візуально нормальні? Може там тупо бруд, неконтакт, то шприц і спирт в поміч, задути, поклацати, воно прочисте.
Перепаяв диоди, як виявилось, крайній не працював тому що згорів Привіт! Візуально так і не скажеш, просто не спершого разу спрацьовує, та і стан ще не подабається зазор між кнопкою та платою, ніжки погнуті, ну то можна впаяти глибше! Спробую промити спиртом може допоможе! Світодіоди перепаяв, замість зеленого впаяв червоний, а замість того що не працював впаяв той що випаяв, все запрацювало як хотів !
княпочок на Кардачах як гною колись було - підбирав для заміни панелі управління мікроволновки з мембранної на княпочки...пошукаю маг що ними торгує і скину...там головне розмір (десь 4х4мм) і висота штирка княпjчки - вони йдуть з кроком 1 чи 0.5мм ось подібні: https://radiodetali.com.ua/ua/product/taktovaya-knopka-dip-6x6-h43-4-vyvoda-55892
На шо тіко люди не йдуть, шоб зекономити спирт.. Якшо дуже жалько то можна перегаром хекати в кнопочку
Дякую, але дома знайшов також таку платку ! Ну спочатку спробую помити, як совітував камрад вище постом!
Спирт треба випити а кнопки нові поставити,бо вони все одно вас підведуть. Як тільки кнопка починає лагаті то їй жопа хоч як її не мий.
Якщо є кнопка, і бажання перепаювати, нехай ставе, ніхто ж не відмовляє. Не факт що нові походять довше. Промити кнопки 5хв, просушити ще якийсь час, нічого не втратить, якщо не спрацює. Щоб перепаяти, їх треба знайти, замовити, дочекатись, і не факт що якісні
Я всі буду перепаювати, якщо не получиться за допомогою спирту! Тим паче корпус я викинув, буду пізніше під новий "рукожопити" !
Згоден, на налобному ліхтарі, один клік - вмикання! А якщо кляцаеш і з десятого разу вмикаєш, то не є гуд!
про ліхтарі і не тільки налобні, думаю багатьом не подобається в деяких моделях купа режимів що треба кожного разу переклацувати, так от в більшості є можливість зменшити кількість, швидко нажимаєм пару раз, дуже швидко, і лишається два режими, таке собі перепрограмування. Можливо не у всіх спрацює, пробував на двох, вийшло. Лишається звичайний максимальний і економ режими. Без блимавок.
Я собі переробив (тільки якщо ліхтар на один діод) викинув рідну плату і тримач на три батарейки АА, підпаяв плату 4056 для літієвих акумів і сам акум підпаяв, всунув у корпус і тепер норм працює в одному режимі!
Я, звісно, знав про чарівні властивості C2H5OH, тільки не в цьому руслі! Промив гарно щіткою кнопки, разів пять, і о диво, все працює з першого кліку, хоча сам не вірив і збирався перепаювати! Дякую камраду Cladotrix за гарну пораду !
Ізопропиловий ще краще медичного, менше домішок, не залишає білого нальоту, але нюхати його випари не гут. Це якщо ще плати надумаєте мити. 50/50% з бензином калоша можна розвести, отримаєте змивку для плат.
Ми сьогодні, кнопку старт/стоп на фольцваген тігуан також промили, так працює як нова, хоча майстри сказали під заміну, ото тобі і спирт !
Ні, розібрали саму кнопку, а там всередині платка, схожа як в пульту, тільки на чотири контакти, промили саму платку та кнопки які законтачують контакти і все стало спрацьовувати з першого разу!