В мене поки сухо відносно, але бажання пікати фактично нема(. Міг би майже всю осінь і пів зими ходити, погода дозволяла. З цією ситуацією в країні, якось не тягне, хоча маю змогу, бойових поруч нема. Треба буде якось пересилити себе, відволіктись, вже декілька разів запрошували полазити, провітрити мізки. Та й цікаво потестити мд, чи не дарма грався.
Мацу не їв. Солов'ю свистка в техрозділі вставляв, куди треба, для музикальнішого свисту. Маразматик старий та борзий. І навіть підсрачників не надаєш, зважаючи на вік, хоча б не завадило. Був би він молодшим, та жив би ближче, пояснив би що зуби портяться від язика значно швидше і більше, ніж від карієсу.
Сестролюб двоюрідний набивався від'їхати кудись, але щось чи забув чи передумав, а я не зачіпав вже його. Ну таке собі..Неконкретний напарник, в'юноша бальзаківського віку. Чортішо короч. У мене якби поруч було щось перспективне, то може й попер би, а так то лінь
Крім мене ніхто не вміє, а я вже все що мав попаяв.. Розколупувати і перепаювати заново, не буду, і не вмовляйте.
Боря попав, дарма пасту купував, не буде де й похвалитись. Хоча може й на краще, явно чортішо напаяє. Нема в нього мого почуття прекрасного це 100%. Не пайка а лялечка
Оооооо! Почалось. А Боря ше й не привитий, якшо шо. Сидить туто кашляє. Спитайте хай сертифікат покаже
Насправді Боря не Боромир, а Борух, я його вирахував .Вчора в шабат навіть і близько до паяльної теми не підходив. Л- логіка!
Ясно. Коли покажеш як паста паяє, чи не на часі? Просто з цікавості, я краще нормальний флюс куплю і по старинці припоєм.