Теж з кардиналом було, а з саблею і маскоподібним взагалі не поперло, хоча частоти підходящі. У саблі до речі фікс частоти, а в масці вже ні.
з ким зв'язався... Говорили, попереджали, не ходи до них, поганому навчать. І що? Скоро диплом отримаю і чорний пояс по збоченням.
І де наш рудий спец по маскоподібним пропав, спить чи шо? В редголді нижня шкала дискріму розтягнута чи як? Порівняння з тесеєм в чию користь? Суб'єктивно відрізняється від нікковської плати озвучка чорного, якась не так чітко виражена, не можу звикнути. Попікав пару хвилин цвяхи в підлозі, норовить лупити в колір.
в підлозі то фігня , в землі треба спробувати , в мене лупив кольором а в чьорне кидав коли викопав ковані гвіздки . зато дробинку маленьку ледь знайшов , добре її бачив .
Не фігня. В землі і повинно лупити кольором, а по повітрю вже не так. Дискрімінатор так в маскоподібний влаштований, тягнути в колір дальні сумнівні цілі. Я про те що цвяхи в кольорі поза червоною зоною, десь біля 4 ще, тобто розтягнутий низ шкали дискрімінатора. Маска від нікко хоч і зібрана не фонтан, але я чорнину краще чув. Доведеться звикати до реда.
Десь всі пропали, Боря розлякав чи шо... @cer , все ж таки, як себе показав тесей? Відмінності в роботі є? Ну звісно якщо була нагода потестити і не лінь описати. Просто цікаво, як інші саморобки себе показують.
Блін, та шо ж таке.. Скіко я можу чекати? Цікаво ж до жуті.. Якшо в хаті зірвати підлогу то там по ідеї земля суха, можна пікати. Якшо дім висотка то не не вийде, і не пробуйте.