І я б не копав. Жодного разу не бив гансючий лежак. А Bombus бив. Доречі. Зустрів його за 7..10 років після закінчення ВУЗа. Пішов у мєнти. Чи ВВ. Які охороняють зеків. Отакої.
Просто в багатьох зеків золоті фікси, дубінкою ввалив, з підлоги потім віником в совочок, і копати не треба.
Самопальна снайперка є на лохі, 24х12 https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/metalodetektor-golden-mask-4-wd-pro-IDUpapO.html
Та в мене такої снайперки нема, він хоче саме 24х12 на тесей(клон маски типу редголда), говорив про це в техрозділі.
Приблизно прогою Spectroid на смартфоні поміряв частоти Редголда з рідним датчиком і з не рідним, самопалом, але з масківськими індуктивностями. Ред: 14156 * 18094 * 11719 Маск: 17062 * 21840 * 14062 Хто що порадить, тікати з частоти 18094? Перепаювати кондер лінь, але можу заморочитись, є якраз ще , з більшою ємністю. Який ідеал частоти бажано? В хаті тестив, треш вале вже десь з 6. Ну хата то таке.. Перешкоди, на грунті треба пробувати, може не буде так казитись. Якщо ні, то перепаяю потенціометр трешу, він скоріш за все дефектний як і на БГ був. Графітова доріжка не суцільна, а їх декілька тонких
це просто зношеність, самі багатодоріжкові потеціометри широко використовуються в автомобілях, типу педалів газу, заслонок, де воно рухається безперервно роками і десятками тисяч км.
Ні, він був зовсім недавно міняний, не встиг походити, про зношеність мова не йде.. Металлодетектор - чутливий прилад, поганий контакт і буде вити.
це різні змазки, вазелінові для свого, білі для свого, літієві, мідні, алюмінієві, тефлонові, керамічні, силіконові, графітові і т.д. В резисторах використовують нейтральну, вайт грейс, білу змазку, її також пхають в механізми контактуючі з іжею. Разом ще з деякими.
Різні то й різні. Я її навмисне не замовлятиму, а вазелін десь валяється, брав для фонарика, різьбу мазать, потім передумав, вичитав що резинки їсть.