Лампа світлодіодна (перевірив тілько що). А для світлодіодів при збільшенні напруги - ампери зростають не пропорційно. Що там в лампі (які саме світлодіоди, точніше їх там стрічка, на яку силу струму розраховані та які резистори впаяні) - я не знаю, лампа нерозбірна. Тому, здається, ризикувати із зайвими амперами - ще та лотерея....
Доброго дня. Ваша лампа просто вмикається, чи ще може регулювати яскравість? Лампу що регулюється з Епіцентру вмикав від акумулятора 12 вольт(кислотного) без будь-яких проблем. Відповідно, якщо Ваші блоки стабілізовані, то користуйте їх сміливо.
Вмикаються різні світлодіоди: - один щось накшталт "нічника" позаду змонтований, - дві стрічки різного температурного кольору в основній частині (ці змонтовані поряд і можуть вмикатися кожна окремо або дві одразу. Крім того, кожне із вищепереліченого має три режими яскравості. Отже, думаю, що перемикання рівнів яскравості регулюється саме сила струму, яка подається на світлодіоди (йде пермикання між резисторами). Але це припущення. Лампа нерозбірна. Тому подивитися, що там всередині (яка плата, резистори чи ще що) - не можу. P.S. Блок живленя знайду з характеристиками, що й у комплектного були. Але зацікавило, що всі так одностайно - беріть на більший ампераж, буде працювати. При цьому, ніхто навіть не цікавився, що саме за лампа. Можливо я щось не так розумію (остання фізика була ще у школі майже чверть віку тому).
забийте, все буде добре. Звичайно комплектний блок зроблено по краю, щоб дешевше. Потужніший не буде грітись.
От як би вчився гарно, то і проблеми такої не було би! ) Твій блок живлення може тому і сканав, що не було запасу потужності.
тю, оно особисто скурив буквар, потім фізику з хімією, і нічо, оно який розумний, аж страшно. Ше і гайки крутити вмію, і на машинці, і посуд мити....
Мдаа... Нема січас духу авантюризму, не то шо раньше було. Скіко винаходів випадкових, всяких . А це боїмомось втикнути лампу в блок. І чого боятись? Це ж не паяльник новий.
запам'ятайте будь ласка, абсолютно всі виробники кроять де треба і не треба, подивіться на плати, пів комплектухи відсутня, типу і так сайдьот. Зате за півбакса в серії, що Ваша лампочка коштує.
9 Вт. Коробки немає, але по модели знайшов на сайті "Епіцентру". https://epicentrk.ua/ua/shop/nastol...nto-lighting-alyu-de1073-bk-9-vt-chernyy.html Якщо старий блок живлення видавав 6Вт (12В * 0,5А), потужність цієї лампи 9Вт, а для живлення LED-стрічок рекомендують брати блок живлення потужністю відсотків на 30 більше, ніж потужність конкретного відрізку стрічки, то виходить, що для живлення ції лампи потрібно блок живлення десь на 12Вт. Якщо ж узяти блок живлення на 12В * 1А - то підходить. Але ж пропонували 12В на 1,5А (18Вт) або 12В на 2А (24Вт). Чи не занадто буде? Не двигун, але якщо я буду отак бездумно тикати блоки живлення, палити лампи - де їх набратися. У мене дві таких лампи. Один блок живлення вийшов з ладу пару місяців тому, замінив на такий же. Ось другий вийшов з ладу. Можливо лампа не преміум-класу якого небудь, але бездумно спалити дві лампи на пітори тисячі якось не має бажання.
Якщо маєте автомобіль, знаєте скільки потужності він використовує з 100 кіньских сил щоб їхати 90? Аж 20. Решта потрібна щоб розігнатись ще в цьому році. То саме інша енергетика, не хочете проблем, майте запас потужності. Ви вже купили блок, який швиденько здох. Ще граблі?
Часто цікаво, шукаю точно такий або схожий з нашими магазинними продукт у китайців. Ціна відрізняється від навпіл до 10% від нашої, ото купив за 10, продав за 100, на ті 9 відсотків і живе. Така вона, торгівля. Ваші 1500 максимум 300 коштують. І блок доллар.
Знаєте, де таке купити за 300 та ще й дві? Я з задоволенням буду міняти комплексом, як в в Європі схожі товари - зламалось щось, викинув та купив нове.
Вони викидають до того як зламалось, обмін техніки що 3-5 років, зайдіть в відповідні магазини у нас, по продажу того з Європ. Там виставили на вулицю а тут хочуть 70% ціни нового. І показуйте Ваш дефіцит, пошукаєм.
Ну ось ти і сам зрозумів, чому блок живлення не витримав. Залишилось зрозуміти, що лампа зайвого струму не бере. Та ж сама фізика та формули. Споживання залежить від напруги, та внутрішнього опору лампи.