так всьо і є , вмикається , іде розряд конденсатора і через пару секунд підключає колонки , є захист по постійній напрузі і по тепловій .
я любив в усілки навушником ТОН-2 1600 Ом тицяти ...тицяєш і находиш...або не находиш...і нічо не спалиш..навіть навушник...
Робив колись схоже, не гріє гад. Короч поможу, згадав одну комедійнуфільму 1990х, називалася "Здравія желаю" . Короч тема така: там пацана в армію провожав тєлємастєр, і коло поїзда кричав йому шось типу: " не забудь, пятий контур, третій блок", (це я приблизно, точно не пам'ятаю шо саме кричав). До чого це я.. Той пацан потом тілівізора командиру справляв, пво там всяке. То може взяли передивились би ту фільму де там точно треба тицяти може б і своє справили?
робив пуляйник з свічки розжарювання від дизеля, їх було у мене різних, супер штука, тіко тре напругу понижать меньше 10 Вольт або робити обдув, тоді фен виходить потужний, мона пластик паяти. Що і робили. Недолік трошки, від 20 А тре блок живлення.
Нє, не купе. Зара сюди піде писатиhttps://reibert.info/threads/podarujte-meni.83731/ Яку модель треба?
Ну хоть гляделку можно было бы самому собрать. Ещё когда МК atmel копейки стоил. На осциллограф это не тянет. Но помогало.
Осьо, дивіться, можна докупити отаку фігню білу до мого моднячого паяльника, і пхати т12 жала Шо жаба давить, як я вмію вибирати? Можна ше і без світла від акумулятора шось паяти.
та так, по собі знаю, халява розмірів не має. Але розглядаючи китайців можна нажити осцил по ціні крутого паяльника, 2000+- грн. Так, то показометр, але для більшості не професійних задач піде точно.
Всі потікали, бо я написав про эпсн?? Хлопці, та я не мажор, не фастаюсь чи ше шось, насправді то чортішо а не паяльник , ну да є лампочка, є кнопочка але паяє паршиво. Чесне слово. Вертайтесь
Трохи є каніфолі, а эпсн насправді не дуже й імпульсний, там трансформатор через кнопочку. Ну таке собі..