Просто там цены дурные. Обода в магазине в киеве стоят 15 000, и как бы это далеко не топовая их модель, как мне сказали. Странно, так как я долго прожил в Ванкувере, и там особо про эту фирму ничего не было слышно. Все мечтали о европейских байках, а з.п. в основном СРАМ, ну и всякие мелкие кастомные конторы. Интересно, на сколько цена соответствует качетву. А вообще я вот о чем в тайне: http://www.schindelhauerbikes.com/modelle/Wilhelm.html Только это не для наших дорог)
Я їздив в основному 60-80 км. Якщо взяти велопамперс, то 100-120 км - запросто. $600 за обода? А що це за обода такі, якщо не секрет? Це ж якийсь нонсенс. Окремо в RF я бачив тільки обода Turbine і все. А в якому напрямку плануєте зібрати байк? Що це буде, шосер, кантрійник, підвіс, щось туристичне? Байк шикарний, планетарка, ремінна передача, дофіга кастому, стиль, але я б боявся на такому їздити.
Да, это не для нашей страны, к сожалению) В Киеве 50% бровок вообще не утоплены, я молчу о нормальных заездах и том факте, что я живу в центре, и тут сплошная брусчатка. Яйца на сидении брукс отобьет к чертям. Да и оставить такой страшно. Никакой АБУС не спасет) Собрать хочу подвес. Не вкладывать в него состояние, но под себя постараться максимально все подобрать. а про обода- вуаля. http://www.veloonline.com/view.shtml?id=10216 И это не единственная модель за такие деньги. Были для хардкора за 15000, но я не помню название модели...
Так. А, ну все-таки це вілсет, а не тільки обода. Я подумав що тільки за обода просять $600.:~) Я б такі гроші за цей вілсет не дав. Подивіться на барахолці на іксах (x-bikers) або на харків-туристі, там є непогані вілсети + можу порадити одного чоловіка з Житомира, який збирав мені колеса як на хт, так і на підвіс. Він як має вже готові варіанти, так і збирає на замовлення. Збирає професійно, з тензометром. А з рамою Ви вже визначились? Я ото зараз трохи жалкую, що взяв саме цю раму (Лап'єр). Він весь такий «няшний», що шкода його вбивати. Хочу ще паралельно тріальний байк зібрати, щоб можна було адекватну техніку поставити і не боятись за залізо.
Если честно, то за такой вилсет 500 это как-то многовато) тот был еще дороже(( Я пока ничего конкретного не присматривал. Не определился с суммой, займусь в конце месяца наверное... По ободам, если что, обращусь тогда к вам. По раме дилемма. Но я может смотаюсь в Германию в конце месяца, там выбор по сравнению с нашим космос... Да и цены человеческие, особенно на бу. Вообщем никакой пока конкретики, сплошные желания А по части железа вы правы- вроде берешь, чтобы не жалко было, а потом всё равно жалко) привязываешься к вещи, и убивать чертовски жалко...
Важко сказати, тому що практично вся навіска перекочувала з попереднього кастома хт, рама бралась ще коли $ був по 8. Але якщо навскидку - $800-$1000.
Дивний вибір, як на перший байк. Я про неї мало знаю, така собі екзотика, наживо не «щупав», треба гуглити. 100% пам'ятаю що для установки в звичайну раму потрібен буде перехідник в залежності від розміру рульового стакана. Далі, якщо Ви вирішили збирати кастом отак-от сходу, то треба вже вникати в матчастину, інакше не вийде. Ну і, порядок зборки завжди починається з рами: тобто перше вибирається рама, тоді під неї вилка/рульова, тоді пішли колеса, система, гальма палки і все решта.
почитав,подивився обзори, по сказаних словах роблю висновок що вона сильніша,надійніша ну і що теж не маловажно у нас це красива диковинка
28 МАЯ состоится ВЕЛОДЕНЬ в Черкассах 10:00 - площа Богдана Хмельницкого 11:00 - старт колоны 12:00 - парк "Сосновый бор" 14:00 - детские велоперегоны Не пропусти уникальный шанс побывать на самом большом ежегодном велособытии нашего города !!! Веб-сайт: http://avc.ck.ua/bikeday Місце перебування Черкаси, Україна Початок: 28 травня об 11:00 http://vk.com/ck_bikeday_2016
Сьогодні запустили перший в Україні веловагон, який щоденно курсуватиме за напрямком Львів-Мукачево. Тепер велосипедистам буде зручно та комфортно подорожувати в Карпати / Carpathians разом зі своїми двоколісними друзями. Відтак запуск цих веловагонів, без сумніву, активізує як внутрішній, так і зовнішній туризм. Це приклад того, що спільними зусиллями можна зробити багато корисних речей!
И я теж.Для копа нужна "Украина".А так на велике за 1000$ месить болото и бросать в лесу?Мне кажется проще авто или скутер.Я лично не могу выбрать велосипед без тест драйва (кроме Украины конечно).ТС могу посоветовать купить что то очень экзотическое-эго будет удовлетворено
Спутник-Туріст краще. Є можливість перемикати швидкості, а резину широку від України можна поставити на заднє колесо У Києві - 1300 гр. http://olx.ua/obyavlenie/prodam-velosiped-hvz-turistsputnik-IDjSaNE.html#90376733de
Яка різниця за чим, завдяки перемиканню швидкостей можна, як з гори їхати, так і на гору. В України цього немає
Неделю назад взял Стел навигатор 510. 16 рама В интернет магазине вышло 14 000 руб. Великом доволен. Из маленьких маленьких минусов нет заводского крепления бутылки для воды или насоса, пришлось покупать переходник.