Ищите так называемый Ситибайк, велосипед для города. Предпочтительно с планетарной втулкой, с переключателем скоростей меньше гемора будет и цепь почти вечная. 7 скоростей для города "за глаза" хватит. Плюс на этих велосипедах установлен багажник и крылья (сейчас велофитишисты начнут кизяками кидаться ). Но это лучше, чем в дождь ехать с мокрой и грязной спиной от затылка до задницы и в мокрой и грязной обуви и штанах. З.Ы. Можете здесь почитать: http://kotovski.net/kak-vyibrat-velosiped-dlya-goroda/ У Котовского вообще много чего интересного по велам и не только.
Ні, буде закоротка. Ну і $1000 за нього - однозначно перебір. ІМО, звісно, цікаво що скаже Der Soldat. Тоді я б шукав гібрид на 28-х колесах. За $200 думаю можна буде знайти. Та загалом на все: - в якому стані рама, чи немає тріщин, обдивитись зварні шви; - в якомі стані вилка, якщо вилка амортизаційна - пожмакати чи ходить; - в якому стані обода, чи рівно крутяться, немає вісімок/яєць; - в якому стані втулки, чи легко крутяться і не видають дурних звуків; - в якому стані резина, чи немає порізів і тому подібного; - в якому стані трансмісія, чи немає люфта в шатунах, особливо якщо це будуть шатуни під квадрат, чи не хрустить/люфтить каретка, чи справно працюють обидві перекидки і чи не проскакує ланцюг при їзді.
Ну тут дело конечно личное... Вы сходите в магазин, посидите. Но, думаю, маловата будет вам. Вопрос, зачем вам двухподвес? Вы собираетесь участвовать в экстремальных играх? Это же велосипед для определенных целей... почему будем кидаться?) Ситибайки разные бывают... Я бы тоже за такие деньги смотрел на какой-то старенький, ПРИВЕЗЕННЫЙ (а не украденный) из Европы байк. А далее если понравится, всегда можно развиваться. Ну, скорее всего, перебор. Думаю, 700-800 будет много лучше. Почему перебор? Фото не ахти, но мне видятся кое-какие замены относительно штатного байка (в частности другая перекидка, кассета и, кажется, что-то с тормозами химичили). Притом, скорее всего, в сторону более дешевых з.п. Плюс это модель 3-4 летней давности... Никто не покупает двухподвес за 3000 у.е., чтобы он стоял в отопляемом помещении и не ездил. Гробили его все 3 года, скорее всего, почем зря. Состояние его по фото определить невозможно ( во всяком случае для меня и по таким фото). В том случае, если все родное стоит, то в зависимости от состояния 1000 может и не плохая цена. Если бы были более детальные фото навески, можно было бы сказать точнее. А так- кот в мешке. Дело в том, что новая такая модель стоила около 3000 . Не будем спорить, стоила ли она своих денег, но байк-то сам по себе на то время был шикарный. Тут больше вопрос в том, зачем он топикстартеру такой нужен...
Думаю те саме, але сумніваюсь, що продавець опустить ціну на $200. Перекидка/гальма рідні, поміняли тільки сідло/добавили роги, по суті комплектація - сток. Хм, щось занадто дорого. Це скоріш за все була RRP, а на різних байк-діскаунтах/байк24 його продавали за 1200-1500. http://www.2011.cuberussia.ru/models-ltd_ams_125_pro/ http://www.sale-bikes.com/products/Cube-2011-AMS-LTD-125-Pro.html Короткохідний підвіс в Західній Україні однозначно не завадить. Дороги в нас ніякі, мало кому в кайф весь час технічно гепу підіймати, а хребет не вічний. Карпати під боком, та й біля Дрогобича є де катнути. Я от зараз пересів на підвіс, поки що повністю задоволений. Але в мене наразі два напрямки: матраси до 80 км (включаючи Карпати) + в екстрім потягнуло, зараз пробую якусь технічну базу у вигляді менуала/баніка поставити. Іншими словами - за хт поки що не жалкую.
На сколько я могу судить, эта модель на момент выхода должна была стоить у нас 3000, в Европе дешевле. Могу ошибаться. Но если следовать банальной логике градации моделей, то где-то так и должно было быть... Про навеску вы абсолютно правы. Я навскидку глянул, теперь сравнил- признаю. Ну двухподвес для гор штука классная, спору нет. Только как я понял, у топикстартера первый велосипед будет... Еще нужно и ездить нормально научится, чтобы почувствовать хотя бы половину возможностей байка, и следить за ним... не машина конечно, но тоже уход нужен. Конечно, если финансы позволяют, первый велосипед можно купить уже высокого уровня. Но я бы попрактиковался на чем-то проще, и за чем проще следить и меньше ухаживать нужно. Ну тут сугубо ИМХО. Я тоже, если есть возможность, всегда беру что по-дороже... А на чем, если не секрет, катаетесь?
Повністю згідний. Плюс можна буде забути за веломеханіків і звертатись до них тільки у випадку перепресовки башів вилки/переборки аморта. Lapierre Zesty 214 2013 (тільки рама) в кастомному «ніщєбродському» обвісі.
Мда почитал цены на велики-...... За такие деньги он сам должен ездить этот велосипед. Я так і зробив.
http://olx.ua/obyavlenie/prodam-velosiped-trek-IDj9VgK.html Andrew Harris що можете за нього сказати?
Ничего про лапьеры сказать не могу. В магазине в Киеве как-то пощупал- приятные. Но, ИМХО, фирма тоже из серии того же куба. Кастомный обвес это такая растяжимая штука) Кстати, вы сталкивались с RaceFace? Думаю собирать себе велосипед потихоньку, гляжу на их части...
Якийсь древній рік по вигляду, рама перемальована, обвіс не сток - кастом, але ІМО задорого + особисто собі б не взяв. Все таки Вам потрібно визначитись де Ви хочете катати і який байк Ви хочете, чи це буде короткохідний підвіс в 100-120 мм, чи це буде щось агресивніше 140-160 мм, чи це взагалі буде хардтейл. І тоді вже обмежити пошук. А то попередні варіанти у Вас були 140 ходу, тепер 100. Нічого не можу сказати, тому що не знаю як справи у Лап'єра з нижнім ціновим діапазоном: чи бере він каталожні рами чи ні. На рахунок середнього/верхнього - інженерять самі. Поки що рама подобається, зварні шви супер, увага до деталей, прокидка рубашок/гідроліній як зверху рами, так і всередині, торцовані каретка/рульова/вушка заднього PM. Поки що немаю на що жалітись, але час покаже як воно буде. Хіба теоретично (виноси/рулі/підсиділи не рахуємо). Чув тільки позитивні відгуки. Завтра збацаю фото. Якщо коротко: вилка рокчпок Sektor Solo Air 150 обода Weinmann Disc Bull втулки PowerWay M71 100х15 & GT (All Terra Alloy) 142x12 резина контіки X-King 2.4 (в реалі вони як швальба 2.25, конті цікаво рахує об'єм) палки деоре М590 задня перекидка SLX M675 з «плюсєгом» GS (середня лапка) 10 sp., спереді одна зірка 34Т + успок (точніше тільки верхній тунель) гальма шімано M395 (короче кажучи дно, слабкі, але ніяких траблів з експлуатацією, легко прокачуються, не течуть, не «завоздушуються» і т.д.) Практично вся навіска перекочувала на цей підвіс з харда, а він виглядав ось так (теж бюджет):