Помощь в выборе велосипеда.

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Vasia., 4 тра 2016.

1. OLYN

OLYN Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    630
    Адреса:
    Город на Каховском море.
    Ищите так называемый Ситибайк, велосипед для города. Предпочтительно с планетарной втулкой, с переключателем скоростей меньше гемора будет и цепь почти вечная. 7 скоростей для города "за глаза" хватит.
    Плюс на этих велосипедах установлен багажник и крылья (сейчас велофитишисты начнут кизяками кидаться :D). Но это лучше, чем в дождь ехать с мокрой и грязной спиной от затылка до задницы и в мокрой и грязной обуви и штанах.

З.Ы. Можете здесь почитать: http://kotovski.net/kak-vyibrat-velosiped-dlya-goroda/
    У Котовского вообще много чего интересного по велам и не только.

Останнє редагування: 13 тра 2016
  2. Цікаві лоти

1. Шкарпетки армії Італії оригінал літо антібактеріальні роззмір по етибетці 41-42 але підійдуть на 43...
      450 грн.
    2. (в наявності 7 шт.)
      Шкарпетки нові пачка 3 шт.трекінгові з Франціі Ціна за пачку.
      200 грн.
    3. Армейские зимние носки размер 40-42.
      100 грн.
    4. Уставные летние носки ЗСУ. Трекинговые, удобные и мягкие. Самый новый образец. Эластичные манжеты. М...
      240 грн.
    5. Термоноски армейские Esigenza Esercito высокие (гольфы) с бактериостатической (подавляющие размножен...
      306 грн.
  3. Andrew Harris

Andrew Harris Schütze

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    2.405
    Адреса:
    Vinneapolis
    Ні, буде закоротка. Ну і $1000 за нього - однозначно перебір. ІМО, звісно, цікаво що скаже Der Soldat.
    Тоді я б шукав гібрид на 28-х колесах. За $200 думаю можна буде знайти.
    Та загалом на все:

- в якому стані рама, чи немає тріщин, обдивитись зварні шви;
    - в якомі стані вилка, якщо вилка амортизаційна - пожмакати чи ходить;
    - в якому стані обода, чи рівно крутяться, немає вісімок/яєць;
    - в якому стані втулки, чи легко крутяться і не видають дурних звуків;
    - в якому стані резина, чи немає порізів і тому подібного;
    - в якому стані трансмісія, чи немає люфта в шатунах, особливо якщо це будуть шатуни під квадрат, чи не хрустить/люфтить каретка, чи справно працюють обидві перекидки і чи не проскакує ланцюг при їзді.

Vasia., Der Soldat та kratt подобається це.
  4. Der Soldat

Der Soldat Feldwebel

Повідомлення:
    446
    Адреса:
    Киев
    Ну тут дело конечно личное... Вы сходите в магазин, посидите. Но, думаю, маловата будет вам. Вопрос, зачем вам двухподвес? Вы собираетесь участвовать в экстремальных играх? :) Это же велосипед для определенных целей...
    почему будем кидаться?) Ситибайки разные бывают... Я бы тоже за такие деньги смотрел на какой-то старенький, ПРИВЕЗЕННЫЙ (а не украденный) из Европы байк. А далее если понравится, всегда можно развиваться.
    Ну, скорее всего, перебор. :) Думаю, 700-800 будет много лучше.
    Почему перебор? Фото не ахти, но мне видятся кое-какие замены относительно штатного байка (в частности другая перекидка, кассета и, кажется, что-то с тормозами химичили). Притом, скорее всего, в сторону более дешевых з.п. Плюс это модель 3-4 летней давности... Никто не покупает двухподвес за 3000 у.е., чтобы он стоял в отопляемом помещении и не ездил. Гробили его все 3 года, скорее всего, почем зря. Состояние его по фото определить невозможно ( во всяком случае для меня и по таким фото). В том случае, если все родное стоит, то в зависимости от состояния 1000 может и не плохая цена. Если бы были более детальные фото навески, можно было бы сказать точнее. А так- кот в мешке.
    Дело в том, что новая такая модель стоила около 3000 . Не будем спорить, стоила ли она своих денег, но байк-то сам по себе на то время был шикарный. Тут больше вопрос в том, зачем он топикстартеру такой нужен...

Останнє редагування: 13 тра 2016
    Andrew Harris та Vasia. подобається це.
  5. Andrew Harris

Andrew Harris Schütze

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    2.405
    Адреса:
    Vinneapolis
    Думаю те саме, але сумніваюсь, що продавець опустить ціну на $200.
    Перекидка/гальма рідні, поміняли тільки сідло/добавили роги, по суті комплектація - сток.
    Хм, щось занадто дорого. Це скоріш за все була RRP, а на різних байк-діскаунтах/байк24 його продавали за 1200-1500.

http://www.2011.cuberussia.ru/models-ltd_ams_125_pro/
    http://www.sale-bikes.com/products/Cube-2011-AMS-LTD-125-Pro.html
    Короткохідний підвіс в Західній Україні однозначно не завадить. Дороги в нас ніякі, мало кому в кайф весь час технічно гепу підіймати, а хребет не вічний. Карпати під боком, та й біля Дрогобича є де катнути. Я от зараз пересів на підвіс, поки що повністю задоволений. Але в мене наразі два напрямки: матраси до 80 км (включаючи Карпати) + в екстрім потягнуло, зараз пробую якусь технічну базу у вигляді менуала/баніка поставити. Іншими словами - за хт поки що не жалкую. :)

Vasia., Der Soldat та Слава Україні! подобається це.
  6. Слава Україні!

Слава Україні! Oberstleutnant

Повідомлення:
    4.034
    Сєрйозним людям - сєрйозноє вєло

Vasia. та Der Soldat подобається це.
  7. Der Soldat

Der Soldat Feldwebel

Повідомлення:
    446
    Адреса:
    Киев
    На сколько я могу судить, эта модель на момент выхода должна была стоить у нас 3000, в Европе дешевле. Могу ошибаться. Но если следовать банальной логике градации моделей, то где-то так и должно было быть...
    Про навеску вы абсолютно правы. Я навскидку глянул, теперь сравнил- признаю. :beer:

Ну двухподвес для гор штука классная, спору нет. Только как я понял, у топикстартера первый велосипед будет... Еще нужно и ездить нормально научится, чтобы почувствовать хотя бы половину возможностей байка, и следить за ним... не машина конечно, но тоже уход нужен.
    Конечно, если финансы позволяют, первый велосипед можно купить уже высокого уровня. Но я бы попрактиковался на чем-то проще, и за чем проще следить и меньше ухаживать нужно. Ну тут сугубо ИМХО. Я тоже, если есть возможность, всегда беру что по-дороже...

А на чем, если не секрет, катаетесь?

Vasia. та Слава Україні! подобається це.
  8. Слава Україні!

Повідомлення:
    4.034

Der Soldat подобається це.
  9. Слава Україні!

Повідомлення:
    4.034

10. Слава Україні!

Повідомлення:
    4.034

11. Слава Україні!

Повідомлення:
    4.034

12. Andrew Harris

Andrew Harris Schütze

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    2.405
    Адреса:
    Vinneapolis
    Повністю згідний. Плюс можна буде забути за веломеханіків і звертатись до них тільки у випадку перепресовки башів вилки/переборки аморта.
    Lapierre Zesty 214 2013 (тільки рама) в кастомному «ніщєбродському» обвісі. :)

Der Soldat та Слава Україні! подобається це.
  13. Слава Україні!

Повідомлення:
    4.034

Велоспедист (самокатчик).
    Обложка журнала "Заря" 1915 г.

14. Слава Україні!

Повідомлення:
    4.034
  15. Слава Україні!

Повідомлення:
    4.034

Vasia. подобається це.
  16. velomas

velomas General-major

Повідомлення:
    5.422
    Адреса:
    im Ausland
    Мда почитал цены на велики-......:eek::rolleyes: За такие деньги он сам должен ездить этот велосипед.

Славко Кара, Volocuga, Іван Сила та 3 іншим подобається це.
  17. Слава Україні!

Повідомлення:
    4.034
    Можна купити б/у за 2 000 гр. спокійно собі їздити і не заморачуватись на брендах

18. velomas

velomas General-major

Повідомлення:
    5.422
    Адреса:
    im Ausland
    Мда почитал цены на велики-......:eek::rolleyes: За такие деньги он сам должен ездить этот велосипед.
    Я так і зробив.

19. Andrew Harris

Andrew Harris Schütze

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    2.405
    Адреса:
    Vinneapolis
    Ну. А ще можна купити запорожець, спокійно собі їздити і не заморочуватись на брендах.

20. Слава Україні!

Повідомлення:
    4.034
    Я теж :)

Roman170 та velomas подобається це.
  21. Слава Україні!

Повідомлення:
    4.034
  22. Слава Україні!

Повідомлення:
    4.034
  23. Vasia.

Vasia. Oberstleutnant Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    18
    Повідомлення:
    4.162
    Адреса:
    Дрогобич
    Слава Україні! подобається це.
  24. Der Soldat

Der Soldat Feldwebel

Повідомлення:
    446
    Адреса:
    Киев
    Ничего про лапьеры сказать не могу. В магазине в Киеве как-то пощупал- приятные.
    Но, ИМХО, фирма тоже из серии того же куба.
    Кастомный обвес это такая растяжимая штука)
    Кстати, вы сталкивались с RaceFace? Думаю собирать себе велосипед потихоньку, гляжу на их части...

Слава Україні! подобається це.
  25. Andrew Harris

Andrew Harris Schütze

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    2.405
    Адреса:
    Vinneapolis
    Якийсь древній рік по вигляду, рама перемальована, обвіс не сток - кастом, але ІМО задорого + особисто собі б не взяв. Все таки Вам потрібно визначитись де Ви хочете катати і який байк Ви хочете, чи це буде короткохідний підвіс в 100-120 мм, чи це буде щось агресивніше 140-160 мм, чи це взагалі буде хардтейл. І тоді вже обмежити пошук. А то попередні варіанти у Вас були 140 ходу, тепер 100.
    Нічого не можу сказати, тому що не знаю як справи у Лап'єра з нижнім ціновим діапазоном: чи бере він каталожні рами чи ні. На рахунок середнього/верхнього - інженерять самі. Поки що рама подобається, зварні шви супер, увага до деталей, прокидка рубашок/гідроліній як зверху рами, так і всередині, торцовані каретка/рульова/вушка заднього PM. Поки що немаю на що жалітись, але час покаже як воно буде.
    Хіба теоретично (виноси/рулі/підсиділи не рахуємо). Чув тільки позитивні відгуки.
    Завтра збацаю фото. Якщо коротко:

вилка рокчпок Sektor Solo Air 150
    обода Weinmann Disc Bull
    втулки PowerWay M71 100х15 & GT (All Terra Alloy) 142x12
    резина контіки X-King 2.4 (в реалі вони як швальба 2.25, конті цікаво рахує об'єм)
    палки деоре М590
    задня перекидка SLX M675 з «плюсєгом» GS (середня лапка) 10 sp., спереді одна зірка 34Т + успок (точніше тільки верхній тунель)
    гальма шімано M395 (короче кажучи дно, слабкі, але ніяких траблів з експлуатацією, легко прокачуються, не течуть, не «завоздушуються» і т.д.)

Практично вся навіска перекочувала на цей підвіс з харда, а він виглядав ось так (теж бюджет):

IMG_0192.JPG

Vasia., Der Soldat та Слава Україні! подобається це.
  26. Слава Україні!

Повідомлення:
    4.034
    То колеса 26", яку максимальну швидкість Ви на ньому досягали ?

Vasia. подобається це.