Это не ко мне вопрос . И выяснять я это тоже не собираюсь . Там посерьёзнее проблем хватает . Просто объяснил что там покупать нельзя , вообще ничего .
Тоже попал в ту же ситуацию что и товарищ ТСа.. Эти мрази заблочили и удалили канал. Сейчас работает очередной клон-канал "продаж" в телеге - UAEKIP. Будьте бдительны камрады!
Кого у ТГ кинув такий собі lewer_ua або ua_lewer (він же Сирокваша Гліб Сергійович, Монобанк 4441114419373442) - прохання написати у приватні повідомлення. Сьогодні його затримала поліція за місцем проживання (м. Чорноморськ). Поки що він фігурує тільки по одній заяві на шахрайство в розмірі 9400 грн (хотіли купити в нього тепле взуття товаришу на фронт). Я на звʼязку зі слідчим по цій справі. Зараз дуже важливо знайти інших постраждалих від дій цього шахрая! Всі справи будуть об'єднані в одну, засадимо його надовго. Ось неповний список всіх ТГ-каналів, де цей персонаж провадив свою діяльність: batamma ecipua ekipbatal Згадані тут раніше канали ua_ekip, ekip_kaner, uaekip, voentorg_elit "працювали" по аналогічній схемі, асортимент і опис товарів схожий. Можливо, це і є той самий Сирокваша Гліб Сергійович або ж там кілька спільників. Будь-ласка, відпишіться мені в приватні повідомлення, хто теж був обманутий ними!