куди він пішов та як то мене не стосується.все єдно ви відтепер мені винні. і іще. бажаючий шукає спосіб, небажаючий причину. отже чи закритий мій профіль чи ні але при бажанні сповістити мене та віддати мені моє завжди є. отакоєот
Да ,як вам не соромно . Ми там під ваши профілем і свистіли і стріляли , але ви так і не вийшли за відсотками . Так що вибачайте , якщо пролітаємо ,то тільки всі разом.
Оце так! Мало того, що цінну річ прогавили, так ще й в борги влізли. Я на інше розраховував. Дуже і дуже суворо з боку вельмишановного пана.
Я сам такого не чекав , нагадала дана ситуація старий анекдот , коли російський хлопчик прийшов колядувати до єврейської родини і залишився ще винний.
Та ніхто не чекав. Я так взагалі думав, що це мені ще винні, та й хто - сам пан К., а виявилось навпаки, чуда не сталось. Біда!..
то панове лише ваші проблеми чи прогавили ви чи ні. бо якби лажіш діяли то і рарика мали і на тариф святковий по відсоткам не влетіли і було б усе добре а ви мало того що мене без моїх чесних братніх відсотків вирішили залишить так ще і раритета втратили. отже самі винні.
Та що тут вирішиш, нема на то ради. Треба скидатись лямпами і кулеметами, доки ще не пізно. Бо не дай Боже, тариф "Святковий"... Ви ж розумієте, що людина, яка змусила увесь чисто райберт сплачувати відсотки, ні перед чим не зупиниться.
От лихо , я тільки в неділю десять гільз з "маузера" і бронзову шестерню на місці старого млина викопав , як дитина радів , думав хоть раз в житті фартануло . Тепер одна дорога , до ломбарда .
Якби тільки до ломбарду. Боюсь, доведеться тепер і місце, де підняли, показати. Ліпше б ви цього не говорили.
Так всётаки ? Мы ещё покупаем? Или уже продаём? Если продаём, предлагаю выставить на Кристи или Сотбис! Там много чего продают!
Камрад Медный уже упоминал об этих элитных ауках,но по ходу и там не могут цену сложить.Даже в каталогах такого лота нет. Нет проходов-нет к чему цену привязать... Надо думать,кого из воротил антикварного бизнеса подключать... У меня нет связей с той прослойкой деятелей.Не тот полёт,так сказать.Там птицы другого уровня...
Фух,нарешті!Ви визначились з ціною?Бо камради вже надію втрачати стали. Гроші вже зібрані,я навіть напозичався дужо каси,всією родиною збираємо,навіть стрийка довелося просити позичити.Кажіть скільки? З повагою.