ну молодой человек, без обид, тут просьбы были и для школ и дпю но тоже не дали. перезарядка ма ММГ пректиески невозможнаЯ( личина 42 градусав срезана, штифт в патронние или полное его отсутствие, губы магазина) в 22 года идем на автомойку работать, 3-4 месяца и любой ммг АК ваш, выбор огромен. лето=каникулы, сопоставьте
та будь ласка. приходьте ще коли порада знадобиться. в мене вони самі дешеві а от з Зільйоним не раджу звязуватись бо він хоч і каже що в нього безкоштовні поради але на справді потім ще і ваші праонуки будуть йому винні. отакоєот
цей, ну то е так, дядько, ну "ЗЕЛЕНИЙ МИКРОБ" то таке, а ще взнае шо город мастилом поливаете? а там склад МГ? то вси ваши видсотки досссссс. нопы, бо тс ВЖе МГ хоче. отакойи вот, а Ви кажете.
да не собирался обижать, тут я не вкурсе про Ваше местожительство и семейные приколы, но в свои 19 лет купил ММГ АК103, но сам, работу нашел и никого не просил, ММГ прожил более 12 лет, вот такой пример.
Я сьогодні вертався з роботи, дивлюсь сидить на тротуарі молодий хлоп, років 20, перед ним шляпа, і він в дудку грає. Я йому кажу, чого дурно сидиш, йти на будову підсобним, і будеш мати в день 300 грн. Він засміявся і каже, накуя вкаловать на будові, коли я собі дудкою ті самі гроші надудю не напрягаясь. Більшість такої зараз молоді, хоче все практично даом, т.є. нахаляву.
А нащо закривати, вам накидають порад може що і пригодиться. Потім будете дякувать. Ось наприклад, як продасте свої лоти https://reibert.info/auction-history/auctions?type=for_sales&user_id=194084 половину відкладіть на ммг. Розумію. що всі відкласти неможливо. бо треба і їсти і пити. І так дивитесь. чере пів року мож і ммг прикупить.
А я оце не по темі скажу.Не розумію,навіщо купляти пиляний калашмат,коли майже за такі самі гроші можна купити нормальний?Користі від нього явно більше.
А мені не зовсім ясно, в чому полягають оті "треніровки" з пиляним АК. Чи не збирається часом ТС тренуватися брать зберкасу?...
В 20 завше халяви хочеться) Помню студентами тож таким промишляли, коли піджимало. А в дудку дудіти то також не просто.
да, студентам зараз теж тяжко, от і думай як семестр здавати, або плати праффесору або проси зачот з акм головне ненапартачить