Хаюшки комраден. Короче такая штука. есть дома плазма. НЕ смарт тв. С тарелкой спутниковой, которая меня уже залюбила до смерти. Хочу купит Смарт приставку " ТВ приставка A95X Amlogic S905 Android 5.1 tv box, андроид, смарт " . Ну а сам я нибуб-бум. Данные -есть вайфай и хочу через ету приставку фильмецы по интернету смотреть, и чтоб родители свои новости зырили. Как думаете ? И платное ли енто смарт тв или как тарелка - халява. Ё?????????
Если провайдер дает ТВ - то будет, иначе всякими приблудами можно через нет несколько каналов найти. Онлайн через броузер - мого чего можно. IPTV на халяву не бывает - обычно входит в стимость пакета у провайдера. Желательно подключать кабелем, на большинство хороших видео вафли мало. У меня стоит 905-я серия. Провайдер дает 210 каналов ТВ. НД (ФС) видеобокс стоит для киношек.
Купіть ресівер Tiger і заходьте сюди Спойлер: СЮДИ http://monster-shara.net/user/register?ref=18126 Після реєстрації розкажу що дальше.
Вибачте а кого я мав уведомлять?,я якби стараюся правила не порушувати,навіть приховав під спойлер,як що щось порушив ,видаліть будь-ласка моє повідомлення. З повагою.
надо посмотреть андроид-приставки,они без провайдера имеют многие возможности.Таких много на радиобазаре например.Там и проверить можно,кто что умеет.
Пользователей как минимум. Хорошим тоном считается указывать рефку и прямой линк на ресурс. Если регистрация не возможна без реф.линка в скобках указывают что реферальная или дают инвайт код. Без обид, есть не прописные правила т.н. сетевого этикета. Реф.линк дают не просто так, правда?
Не думав що тут щось таке погане,користувачам які реєструються від цього немає збитків. Мені дадуть 10% знижки якщо приведу 100 клієнтів-це для тих кого "зацепило". Та при тих цінах за яку дають на тому сайті "шуру" це мізер але все рівно приємно. Тепер по темі - Як би був телик з Смарт ТВ я би порадив дуже хороший віджет ,чи працює він на приставках не знаю. Писати який віджет можна ,чи знову будете кусатися? З пов.Ігор.
Дороговато? Це "найдешевший шуродатель",правда це не стосується тих хто сидить постійно в телевізорі. Там оплата поключова і я за 2 долари дивлюся чуть не пів року ,де коли меньше.Відкривають купу каналів. Правда тепер ,купив телик "Самвсунь" зі "смарт тв" то "шуру" не дивлюся вже більше року,хватає того. Спойлер: Браузер http://forkplayer.tv Тут є все або майже все,мені по крайній мірі вистачає з головою. З пов.