Да какой секрет. Там рядом ещё одно дерево было, поменьше. С двух закрыл 10 литров. Они ещё молоденькие. Дня через два, могло бы быть раза в три больше. Но конкуренция вокруг…
Кстати, если посмотрели ролик, то наверняка обратили внимание, что нормальный взгляд и речь у хитрого еврея-миколога с женой и тетки психиатра. Остальные потребители точно кукушкой поехали.
Вітаю. Знову на прогулянку, но цього разу чорних груздів було ну ..... дуже багато, але вони були непотрібні, я вже ними затарений
РЕКОМЕНДУЮ "Підпеньки по італійскі" Підпеньки чистимо, миємо, ножку вдоль розрізаєм на 2-4 частини, шапочки теж, на друшляк нехай стикають. Наливаєм в пательню олію (оливкову, соняшникову, або 50/50 хто як богатий) піджарюєм роздавлений часник ( в олії як на фото), потім виймаєм його. Закидуєм підпеньки і накриіаєм кришкою 3-5 хв, щоб пустили сок, кришку вбік і нехай уварюються в власному соці. 2-3 помідора знімаєм шкірку нарізаєм дрібними (велиними за бажанням) кубиками, коли гриби уварились (готові) додаєм помідори, гострий перць, часник перемішуєм і дальше тушим (томат дасть сок), як уварилось додає "10 овощів", сіль перець.
Доброго здоров'я, чага росте на березі і протипоказань по здоров'ю багато. Сам колись балувався, робив в термосі. Завтра планую в ліс, побачу зроблю фото.