У того ужоснаха не важче, точно. А окоп щоб рити треба саперну лопатку. Можу лезо зламати випадково в будь якого ножа. Я вже не одну посилену викрутку з хром-ванадію зламав і двоє пасатижів, великих радянських. Ці CRKT в мене давно і нічого там не ламається, лише одне універсальне кріплення стало не функціонально, бо вінт загубив. Ніж нормальний, бо типу Wharncliffe, хоч голись, хоч їжу ріж чи горлянку ворогу і голитися зручно. Має високу проникальну здатність, із за форми леза. Танто має високу пробивну здатність. Є в мене ужоснах танто з D2, з піхвами для кріплення на броник, так там виробник, щоб була не тільки висока пробивна здатність, то зробив ще фальш лезо. Але важкий, як більш ніж три CRKT Dragon і точити важко, бо D2. Вперше Dragon і побачив у наших розвідників, там практики, а їм треба не важкий і ефективний. Взагалі, ніж треба в руках потримати, що зрозуміти твоє чи ні.
Це ніж Кочергіна, і щоб ним ефективно користуватись, треба опанувати однойменну систему бою, а це треба було робити рік назад. А якщо треба щось велике, практичне і недороге, то https://kolodach.com.ua/catalog/detail/dshv/, гарду можна знімати.
на війну лише такий брати, все інше то не серйозно а по темі, якщо це не реклама виробу (мені здається, що саме вона), то це дурдом і дибілізм. Народ збирає гроші на авто, запчастини, оптику, зв'язок, медицину... Шукає, де це все можна купити і як привезти зза кордону А тут "ой, а де можна придбати такий ножик за 100 баксів, дуже треба бо в пацанів всьо є, і лише таке хочеться"
Служил с ним... неординарная личность..... псих.... "Советская родина" нехило нагнула-кинула его...... но ничему не научила. Украинофоб-имперец-гомофоб...... Но талантлив.