з всього вище означеного можна зробити висновок що можна суттєво зекономити на печиві і взнати велику таємниці тільки за слоїк варення.
та які вже тут натяки? всьо і так ясно. до речі як ви відноситесь до вишень, малини, ожини, винограду та кавунів?
Я ж казав вже... А вареники з вишнями (свіжими) їм цілий рік (морозилка (в Side-by-side) на кухні це дозволяє)
ну да.... богатая жизнь она другая если честно, то сами такие. Зимой да вареник со свежей ягодой -красота
о! то вже є два кандидата до яких треба завітати якоїсь не очікувано темної січневої ночі на вареники з вишнями
Что вам таки сказать за тую ягоду-клубничку?Покупать сие чудо надо осторожно.Лучше брать у одних и тех же людей на рынке или знакомых.Жена принесла с работы целый кошик этой клубники и ели три дня живы здоровы и ягода хороша.Купила у своей подчиненной на работе.А недавно привезли к нам баришне купила на Озерке(центральный рынок)у восточных жителей кулубнику и гранатовый сок -аллергия.Вывод удобряют какой-то мерзостью.
Ну кому не нравится покупная клубника,могу посоветовать выращивать собственноручно,и все будет Будете знать что едите. Не в обиду,но чтобы я когда то покупал клубнику........... Пусть меня афроамериканцы покусают. ПыСы: кому негде выращивать,могу за "спасибо" пустить на участок площадью в 2 гектара.Не далеко от Киева,40 км всего.Думаю половина Райберта сможет клубнику свою есть Я уж так и быть,буду сторожить по ночам в сезон когда плодоносит
І я знаю де возика взяти,але возика не дають навіть мені А на плече піддавати клубніку в мішках не по фенЬ-шую.Вона ж помнеться
то не треба бути скнарою та господині возика дати її чесну третину від здобичі тоді і возик буде. нема в тебе підходу до людей. до речі там на пошуці цікавий кадр обявився. скарби шукає і головне що знаходе.
Ну і на здоров"я йому Чесно,я би не хотів знайти скарб Скарби вони ж різні.Але матеріальний скарб точно не хочу.....
та коштує той скарб не багато але сама знахідка ікава. та і туже людина за розмовою з розумними людьми, а там тільки я з'являюсь
отжеж. тоді най волохань за всіх відповідає. а що це він до умані зібрався? по полуницю чи на жидівський хадж подиитись? чи може він жидам буде отую плястікову суницю продавати?
Клубника-уже не актуально! (обожрался конкретно в этом году ) Сейчас наношу удар по абрикосам! Брат прислал автобусом Бердянск-Харьков 20! кг калировки. Что это такое?...- это самые опупенные абрикосы (вкус из моего детства) В Харькове только дичка растёт (пародия на настоящие)... но тоже дофига будет в этом году (вижу полно зелёных (на деревьях) пока с работы домой гуляю)