Покушал клубнички

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Краснеккер, 6 чер 2013.

1. Georg Gundlach

Georg Gundlach General-major

Повідомлення:
    7.461
    Адреса:
    Москва
    В Москве продается греческая. Брал уже раза 3-4 по полкило - абдристнуга не было. Не шибко сладкая, но есть можно.
    В общем, претензий нет. Понятно, что спелую ягоду не довезти, поэтому что есть-то есть.
    Конечно, своя с грядки лучше, но мороки с ней много и дача далеко, уже не сажаем.

1. 71 грн.
    2. Панама ЗСУ.
      280 грн.
    3. (в наявності 3 шт.)
      Панама Нато. Оригинал. Размер L. Новая.
      420 грн.
    4. (в наявності 20 шт.)
      Опис: Колір: Pixel Розмір : 56 Великі поля захищають від сонця та дощу. Захист для шиї. Регулюємий п...
      100 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      Опис: Колір: Pixel Розмір : 58 Великі поля захищають від сонця та дощу. Захист для шиї. Регулюємий п...
      100 грн.
  2. Краснеккер

Краснеккер Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.250
    Ну, так сам уже попробовал.:smile_10: А, женщины у нас файні, с такими и "отравиться" за компанию приятно.;)

3. kot-begemot

kot-begemot General-leutnant

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    И тут нелюбовь к разным комунякам. Но клубнику можно готовить по классическим рецептам НКВД. Вариантов -масса.

4. юквест

юквест Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    828
    у нас у кожного порядного господаря по машингверу і по псові на подвір"ї. так що кожен мусить своє вирощувати

5. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Допер. Это противозачаточное средство в виде плохожующейся клубники.

6. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Машиненгевер слышал. А кто такой гвер?

7. Краснеккер

Краснеккер Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.250
    Кого в міксер? Комсомолістів?:eek: Е-е, дядьку, де ж їх зараз знайдеш. Хіба що в Верховній Раді. Так, вони там на комсомолістів не схожі, поцвілі якісь і блиску голодного в очах нема, одне слово пєрєрождєнцы, по нашому виродки. Ой! Прости Господи!

Суер*Выер подобається це.
  8. юквест

юквест Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    828
    то може ви ще й про мотор біциклє не чули?

9. консерватор

консерватор General-leutnant

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    мої співчуття:D
    до речі. а зайвого машингвера чи штурмгевера немає в вас часом, бо хомячка я вже собі придбав тепер черга за цими речами, але в нас з цим погано дуже.

юквест подобається це.
  10. юквест

юквест Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    828
    То сталося в лиху годину,
    Велика война ся скінчила
    Hімці швидко так втікали,
    Же зброю в лісі полишали.
    Лишили з мотором ровери,
    Нови манліхєр,машингвери,
    Від мєсєршміту бензобаки,
    Жовнірськи сапоги і різні лахи

Ой йой лихо
    Микола бомбу мав під стрихом.
    Сорок років пролежала,
    Hа сорок перший сі зірвала

Гуцули хлопці хазяйнуваті,
    То правда же добру нема що пропадати.
    І того ж дня притаркали до хати з лісу
    І мотор біциклє і решта всьо жалізо
    Микола теж був моцний бавор,
    Але мав того дня забаву -
    Він їздив до сусіднього села,
    Там удовичка єдна файна жила.

І випало же саме в час кохання
    Відчув Микола в серці хвилювання.
    Він не сказав вдовиці ані слова,
    На фіру сів і швидко вйо до дому.
    Гриміли синії Карпати,
    Стреляли поб'єдителя гармати,
    Сумний Микола їхав через ліс,
    На фірі він фугасну бомбу віз.

ні,нема нічо ))

11. OLYN

OLYN Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    630
    Адреса:
    Город на Каховском море.
    Дожди который день идут. Если много воды то на вкус будет никакая и быстро гнить станет. Хотя конечно и от сорта зависит.
    Мы кил 20 у знакомых взяли по 5гр на варенье и поесть. Отличная. А сейчас три дня дожди, принесли сегодня они же, никакая.
    Кстати, клубника в этом году с кислинкой. Не в одном регионе отмечают такой факт.
    Вон черешня на кухне лежит, никто есть не хочет. Трава травой и трескается. Воды много. А в прошлом году с этого же дерева чудесная была.

12. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099
    Якщо в Вас , шановний , черешні розміром як сірниковий коробок - то Ви Мічурін :smile_15: і добивайтесь нобелевської премії , або переставайте курити ту бридоту , після якої мухи стають слонами !:)

13. gastello

gastello Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    28
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    80
    Повідомлення:
    563
    Адреса:
    Київ, вул.Вершигори, 1 БЛОКПОСТ1
    от хорошей ягоды и вскакнуть нет грех

Alex Haupter подобається це.
  14. rezyxa

rezyxa General-major

Повідомлення:
    5.644
    Адреса:
    Украина
    Экие лакомки прям...

15. portaum

portaum Gefreiter

Повідомлення:
    47
    Адреса:
    украина
    К Вам всегда с радостью! Здесь пока местные фермеры урожай не собирают (1.5 месяца назад снег лежал), поэтому и цена то такая....я недельки через 2-3 средняя стоимость за 1 кг!!! 1.5 -1.7 евро будет. Но химию и удобрения херячат тоже по полной...точно знаю. всем хочется заработать, особенно на первом урожае.

16. юквест

юквест Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    828
    ніяка то не бридота :D
    дощі йдуть,все велике виростає. скажіть,шановний,справді думаєте,що можна нобелєвську отримати? якщо дощі закінчаться,я би ще й з відра поливав,може полуниця з кулак виросте

рональд та KUNDLER подобається це.
  17. KUNDLER

KUNDLER General-major

Повідомлення:
    5.099
    :smile_15:

18. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    як нобелівську премію отримаєте то і мене на забудьте. як надихача та просто дуже добру людину. бо якби не я ніхто-б ото і не знав що в вас
    все большоє: дракони, як бугаї, бугаї, як я не знаю шо…
    я вже не кажу про пацюків, самі обичні пацюки. Мій тато. як був малий, з ними грався. А щас піди, пограйся, кожен пацюк, як Б-52! Дракони аж всцикаються…(с)

рональд та kot-begemot подобається це.
  19. юквест

юквест Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    828
    то можемо і Ваші гігантські суниці долучити. тоді буде все по-чесному

20. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    та я завжди згоден, але мій бартерський відсоток з премії прошу виплятити мені на перед.

21. Парторг

Парторг Hauptmann

Повідомлення:
    2.424
    Адреса:
    Ukraine
    Ти ще плаща не забудь прикупити. Але після того як гвера надибаєш. :smile_14:

консерватор подобається це.
  22. 3aMeC

3aMeC Feldwebel

Повідомлення:
    894
    Адреса:
    Украина, Донбасс
    Соседка по площадке ок. недели назад купила на базаре "кУлУбнички"... И умная ж женщина "предбальзаковского" возраста с немецкой фамилией! Имеют с мужем бизнес средней руки. Расширяются потихоньку. Не глупые люди. Знаю не один год.
    Как было. Тарабанит ко мне её муж - помоги старую стиральную машинку с ниши в ванной вытащить (сгорела навсегда) и новую "впихнуть". Да не вопрос. Захожу к ним, делаем вдвоём пассы перед "запихиванием" агрегата в нишу - что б не мешали трубка-шланг там, шнур...
    Выходит "красавица"... Батюшки! Лицо, шея, руки - в красных пятнах всевозможных форм! И чешутся слегка. Что ж такое? Вот, говорит, два часа назад базарной клубнички поела... Аллергия. Хотя никогда на клубнику такого у неё не было. И никаких там лекарств перед клубникой не принимала. Вот и думай...

23. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія

Шо ТС - хорошо, то вот єтим, с немецкими фамилиями - капут.

24. Snitke

Snitke Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.040
    Адреса:
    киев, украина
    ошибка в том, что выбираете крупную, одинаковую. вспоминаю в детстве во сколько огородов лез, одна на грядку такая, какая сейчас продается. помельче, покривее скорее нормальной, домашней окажется.

25. Adi

Adi Oberleutnant

Повідомлення:
    1.639
    Адреса:
    △ м.Харків ✙ УКРАЇНА △
    В Харькове клубники ПОЛНО!:smile_12: Я вообще неравнодушен к ягодам и фруктам...:oops: Вкуснейшая от 12 до 17 грн за кг. Жру её уже неделю, никак не наемся... Пока не умер....:oops: Такого количества ВКУСНОЙ клубники в Харькове ещё не видел... ну и не жрал (другого слова не найду):D :smile_8:

Стал разбираться в сортах, особенно радует сорт "Чёрный принц"(так бабки его на рынке называют).. Вкус -просто ПИПЕЦ!:smile_12: (клубника+земляника(основной вкус)+малина), завтра говорят уже последняя партия будет (сезон заканчивается):smile_5: , отправляю жену и Pluto на рынок, затариться и наварить варенья (хоть я и не любитель его, кроме абрикосового):oops: Брат говорит, что и абрикоса в этом году будет полно... уже заказал у родственников в Запорожской области "калировки"... После клубники буду на абрикосах отрываться (как только созреют)...:)