Покупка пневматики ?!

Тема у розділі 'Пневматична зброя', створена користувачем Игорь спорт, 8 тра 2023.

1. Yuray

Yuray Schütze

Повідомлення:
    16
    Адреса:
    Ternopil
    ви хоч раз пробували стріляти іменно псп з шидкістю 350+?

1. (в наявності 2 шт.)
      Продам Новий Evanix Hunting Master AR4 4.5mm Evanix Hunting master AR4- это мощная, высокотехнологич...
      41000 грн.
    2. Продам пістолет CZ 75D Compact в гарному стані. Настріл мінімальний , 2 балончики. Повний комплект з...
      2300 грн.
    3. Продаю всё вместе - Пневматический пистолет Baikal ИЖ 53-М - Паспорт - Шомпол - Пули для Пневматичес...
      4500 грн.
    4. Стан нової, настріл 50 куль, оптика 3-9х40.
      4500 грн.
    5. По фото . Реставрований клена тріщина знизу
      1250 грн.
  2. Aprel_nik

Aprel_nik Stabsgefreiter

Повідомлення:
    155
    Адреса:
    Украина
    Шановний, я ж написав що я користуюсь такою гвинтівкою і не розумію ваших сумнівів. При тиску в резервуарі 200 атм. швидкість кулі 380 м/с. При падінні тиску падає і швидкість, бо в мене прямоточний турок в калібрі 4,5 мм. Читайте уважно повідомлення. До речі у переломки Хатсан 125 магнум теж заявляють початкову швидкість 380 м/с. Як насправді не знаю, бо стріляти доводилось а швидкість не перевіряв. Тож перед тим як щось писати вивчіть хоча б поверхнево цю тему.

Останнє редагування: 17 чер 2023
  3. KosG17

KosG17 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    743
    Адреса:
    Ukraine
    Були клись у мене пневми. Поршнева була і ПСП. Немає золотої середини,нажаль. З ПСП ти кайфуєш, але є певний гемор, або балон таскати з собою або насосом маслати (дуууже не прикольно), і це я мовчу про обслуговування цього всього. А з ППП свої приколи. Гучнише, довге перезаряджання, купчасть бою... Треба апати 100%.

Aprel_nik та Krafting подобається це.
  4. Кондор тайм

Кондор тайм Stabsgefreiter

Повідомлення:
    228
    Адреса:
    Украина
    Подтвердить свои слова можете?Отстрел через хронограф и отстрел на кучу 50м.А,пока это только слова,такой себе пердёж в воду .

5. Кондор тайм

Повідомлення:
    228
    Адреса:
    Украина
    Успокойтесь,ничего не надо доказывать и так все ясно.Я прошел путь от переломки Иж-22 .125 хатсан до псп в трёх калибрах,сейчас имею две- папу и деда.Поверьте есть опыт общения с винтовками,тем паче,что все я собрал сам начиная с иж-60 несколько штук до обычных конструкторов из запчастей от мастеров.Если у Вас так все как говорите,напишите какой пулей вы стреляете со скоростью 380 и на какое расстояние?

6. Aprel_nik

Aprel_nik Stabsgefreiter

Повідомлення:
    155
    Адреса:
    Украина
    Серійний Хатсан BT65RB без переробок , тільки піджим бойової пружини .Кулі Люман 1,03гр і Раббіт магнум 1,02гр . На 40 метрів давали приблизно однакову кучність, тільки Люман втричі дешевший( жаль що його зараз не знайти), початкова швидкість теж приблизно однакова, при тиску в 200 атм. На відстані 30 см. від ствола 370-380 м/с. Голуба збивав з дерева на 70 метрів у тиху погоду. Звичайно з оптикою. Випробування робилися з постійно приєднаним балоном на шість літрів , з упору лежачи.

7. Кондор тайм

Повідомлення:
    228
    Адреса:
    Украина
    Есть сомнения что при таком весе стрельба далеко за сверхзвук может быть кучкой и комфортной,заглушить сверх неудасться.Как по мне такая скорость никчему плюс в разы увеличивается эффект шила.До ста метров из 5.5 пулей жсб1.03 при 290 все получается тихо и уверенно .В 6,35 -кингом1.645 тоже самое при скорости 250.вот и думайте для чего такая Вам настройка?Удачи и метких выстрелов .

8. Aprel_nik

Aprel_nik Stabsgefreiter

Повідомлення:
    155
    Адреса:
    Украина
    Я не ставив перед собою задачу повністю придушити звук пострілу ,хоча глушник присутній. 4,5 для тренувань достатньо а для полювань є інші інструменти див. вище.

9. Yuray

Yuray Schütze

Повідомлення:
    16
    Адреса:
    Ternopil
    я ж кажу людина далека від псп настільки що просто не розуміє що таке швидкість поза 300+ на псп

mabilochka та Кондор тайм подобається це.
  10. Egoronlayn

Egoronlayn Obergefreiter

Повідомлення:
    105
    Так поясніть а якщо клепки не вистачає то хочаби ссилок накидайте де розумні люди пояснюють. А то всі знають що 300+ ннізя а ніхто пояснить не може тільки какахами в монітор.

11. Кондор тайм

Повідомлення:
    228
    Адреса:
    Украина
    когда пуля преодолевает звуковой барьер,это приблиз 340м.с ,то испытывает определенную нагрузку ,при таком влиянии огромное кол.во пуль не могут лететь кучно,летят единицы.Вот основная причина плюс звук ,который заглушить не возможно и увеличение скорости ведёт к эффекту шила по биоцелям,если это не экспансив .Информации море,желание нужно ее найти.

Останнє редагування: 14 лип 2023
    Otryta, Turbik та mabilochka подобається це.
  12. Aprel_nik

Aprel_nik Stabsgefreiter

Повідомлення:
    155
    Адреса:
    Украина
    Як же тоді нарізні карабіни на початкових швидкостях 750- 950 м/с видають кучність 0,5 - 1 МОА ? І не кажіть що там всі кулі гостроносі.

13. Кондор тайм

Повідомлення:
    228
    Адреса:
    Украина
    не сравнивайте хер с пальцем,мы говорим о пневматике, хватит показывать свою неосведомлённость,даже у мелкашек(огнестрел)с пулей в 2.5гр боеприпас в основном с дозвуковой скоростью . Возьмите пневматику с твистом ствола 240мм и разгоните 7-9гр пулю -700м.с вот тогда и будете умничать .Хватит писать то,в чем не разбираетесь от слова совсем.

Otryta та Turbik подобається це.
  14. Aprel_nik

Aprel_nik Stabsgefreiter

Повідомлення:
    155
    Адреса:
    Украина
    Да это вы похоже неосведомлены.
    Патрон .17 HMR ( 4,5 мм) производства Федерал вес пули 1,1 грамма нач. скорость 770м/с.
    .22 WMR пуля 2,6 грамма от 465 до 610 м/с в зависимости от типа пули и производителя.
    .22LR производства RWS скорость 385 м/с пуля 2,6 гр. Две последний позиции отстреливал лично.

Останнє редагування: 14 лип 2023
  15. KosG17

KosG17 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    743
    Адреса:
    Ukraine
    Всім привіт! Хлопці, прошу поради. Сам вже давно відійшов від пневматичних справ тому питаю у вас.
    Мені треба, на подарунок, ПП пневма, багатозарядна і моцна. Хлопи радять взяти
    Gamo Replay-10 Maxxim. Що думаєте?

16. Alex Zmei

Alex Zmei Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    15
    Лоти
      на продажу:
    3
      продані:
    43
    Повідомлення:
    671
    Адреса:
    Ukraine
    Доброго дня, підкажіть в такому питанні: товариш планує купити PCP в калібрі 6.35 як зараз з реєстрацією? Товариш є офіційним власником нарізної вогнепальної зброї. Я так розумію реєстрація пневматики в калібрі 6.35 прирівнюється до нарізної.?

17. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення:
    4.416
    Адреса:
    Слобожанщина
    Краще якісну перелому або з підствольним ричагом.
    У товариша така як Ви плануєте, ні якими кулями не можемо кучу зібрати.

KosG17 подобається це.
  18. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    8
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення:
    4.416
    Адреса:
    Слобожанщина
    Процес реєстрації як і нарізної зброї.

19. KosG17

KosG17 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    743
    Адреса:
    Ukraine
    Ну то вона теж переломка.
    А про кучу на ПП я писав вище..
    Як запасний варіант розглядаю Hatsan 125 VORTEX, з газовою пружиною. Мінус що однозарядна, але дуже моцна штука.

20. XanteRR

XanteRR Obergefreiter

Повідомлення:
    124
    Адреса:
    Днепропетровскя обл., г. Никополь
    Это о какой винтовке идёт речь за 17-20000?

21. Ситрик

Ситрик Stabsgefreiter

Повідомлення:
    141
    Адреса:
    Черкаси
    Вроді ж написано, що Варі або Діани.

fibrilator подобається це.