Шановний, я ж написав що я користуюсь такою гвинтівкою і не розумію ваших сумнівів. При тиску в резервуарі 200 атм. швидкість кулі 380 м/с. При падінні тиску падає і швидкість, бо в мене прямоточний турок в калібрі 4,5 мм. Читайте уважно повідомлення. До речі у переломки Хатсан 125 магнум теж заявляють початкову швидкість 380 м/с. Як насправді не знаю, бо стріляти доводилось а швидкість не перевіряв. Тож перед тим як щось писати вивчіть хоча б поверхнево цю тему.
Були клись у мене пневми. Поршнева була і ПСП. Немає золотої середини,нажаль. З ПСП ти кайфуєш, але є певний гемор, або балон таскати з собою або насосом маслати (дуууже не прикольно), і це я мовчу про обслуговування цього всього. А з ППП свої приколи. Гучнише, довге перезаряджання, купчасть бою... Треба апати 100%.
Подтвердить свои слова можете?Отстрел через хронограф и отстрел на кучу 50м.А,пока это только слова,такой себе пердёж в воду .
Успокойтесь,ничего не надо доказывать и так все ясно.Я прошел путь от переломки Иж-22 .125 хатсан до псп в трёх калибрах,сейчас имею две- папу и деда.Поверьте есть опыт общения с винтовками,тем паче,что все я собрал сам начиная с иж-60 несколько штук до обычных конструкторов из запчастей от мастеров.Если у Вас так все как говорите,напишите какой пулей вы стреляете со скоростью 380 и на какое расстояние?
Серійний Хатсан BT65RB без переробок , тільки піджим бойової пружини .Кулі Люман 1,03гр і Раббіт магнум 1,02гр . На 40 метрів давали приблизно однакову кучність, тільки Люман втричі дешевший( жаль що його зараз не знайти), початкова швидкість теж приблизно однакова, при тиску в 200 атм. На відстані 30 см. від ствола 370-380 м/с. Голуба збивав з дерева на 70 метрів у тиху погоду. Звичайно з оптикою. Випробування робилися з постійно приєднаним балоном на шість літрів , з упору лежачи.
Есть сомнения что при таком весе стрельба далеко за сверхзвук может быть кучкой и комфортной,заглушить сверх неудасться.Как по мне такая скорость никчему плюс в разы увеличивается эффект шила.До ста метров из 5.5 пулей жсб1.03 при 290 все получается тихо и уверенно .В 6,35 -кингом1.645 тоже самое при скорости 250.вот и думайте для чего такая Вам настройка?Удачи и метких выстрелов .
Я не ставив перед собою задачу повністю придушити звук пострілу ,хоча глушник присутній. 4,5 для тренувань достатньо а для полювань є інші інструменти див. вище.
Так поясніть а якщо клепки не вистачає то хочаби ссилок накидайте де розумні люди пояснюють. А то всі знають що 300+ ннізя а ніхто пояснить не може тільки какахами в монітор.
когда пуля преодолевает звуковой барьер,это приблиз 340м.с ,то испытывает определенную нагрузку ,при таком влиянии огромное кол.во пуль не могут лететь кучно,летят единицы.Вот основная причина плюс звук ,который заглушить не возможно и увеличение скорости ведёт к эффекту шила по биоцелям,если это не экспансив .Информации море,желание нужно ее найти.
Як же тоді нарізні карабіни на початкових швидкостях 750- 950 м/с видають кучність 0,5 - 1 МОА ? І не кажіть що там всі кулі гостроносі.
не сравнивайте хер с пальцем,мы говорим о пневматике, хватит показывать свою неосведомлённость,даже у мелкашек(огнестрел)с пулей в 2.5гр боеприпас в основном с дозвуковой скоростью . Возьмите пневматику с твистом ствола 240мм и разгоните 7-9гр пулю -700м.с вот тогда и будете умничать .Хватит писать то,в чем не разбираетесь от слова совсем.
Да это вы похоже неосведомлены. Патрон .17 HMR ( 4,5 мм) производства Федерал вес пули 1,1 грамма нач. скорость 770м/с. .22 WMR пуля 2,6 грамма от 465 до 610 м/с в зависимости от типа пули и производителя. .22LR производства RWS скорость 385 м/с пуля 2,6 гр. Две последний позиции отстреливал лично.
Всім привіт! Хлопці, прошу поради. Сам вже давно відійшов від пневматичних справ тому питаю у вас. Мені треба, на подарунок, ПП пневма, багатозарядна і моцна. Хлопи радять взяти Gamo Replay-10 Maxxim. Що думаєте?
Доброго дня, підкажіть в такому питанні: товариш планує купити PCP в калібрі 6.35 як зараз з реєстрацією? Товариш є офіційним власником нарізної вогнепальної зброї. Я так розумію реєстрація пневматики в калібрі 6.35 прирівнюється до нарізної.?
Краще якісну перелому або з підствольним ричагом. У товариша така як Ви плануєте, ні якими кулями не можемо кучу зібрати.
Ну то вона теж переломка. А про кучу на ПП я писав вище.. Як запасний варіант розглядаю Hatsan 125 VORTEX, з газовою пружиною. Мінус що однозарядна, але дуже моцна штука.