поиск золота в бетонных конструкциях в присутсвии елементов из меди,алюминия и латуни

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем REX7777, 2 кві 2020.

1. Ivan Susanin

Ivan Susanin Obergefreiter

Повідомлення:
    77
    Адреса:
    Центральная Украина
    Так, пане georg_! Прапорщики все знайдуть, і все розтягнуть. Не дарма ж раніше жарт був, що прапорщикам введуть форму з одним лівим погоном.

Boris Pryanikov та georg_ подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 9 шт.)
      Оригинальные армейские перчатки для холодной/сырой/ветряной погоды. Пошив, качество – отличное. Осно...
      900 грн.
    2. Рукавиці варіжки ЗС Автрії Теплі рукавиці із утяжками на зап'ястях. На правій рукавиці зробле...
      50 грн.
    3. Рукавиці варіжки ЗС Автрії Теплі рукавиці із утяжками на зап'ястях. На правій рукавиці зроблен...
      65 грн.
    4. (в наявності 25 шт.)
      Мітенки/напульсники/нарукавники. Оригінал Великобританія Стан: нових/нові Матеріал: вовна
      120 грн.
    5. Назва - Gloves Combat MKII Стан - складського зберігання Колір - Чорний Матеріал - натуральна шкіра,...
      578 грн.
  3. Tayfun_U

Tayfun_U General-major

Повідомлення:
    9.328
    Адреса:
    Сектор_М
    Самое лучшее средство для поиска золота в бетонных конструкциях:smile_12:
    Не благодарите! - Я этого не люблю...

LySS, Pancho Villa, Reinhard T.E. Heydrich та 6 іншим подобається це.
  4. Медный

Медный Oberst

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    3.975
    Адреса:
    Земля
    Та шо вы пристали?С момента находки и до продажи как раз батарейка села на фотике.А телефон-Нокия.От народ пошёл-всем фото подавай.Никто джентльмену на слово не верит...

Reinhard T.E. Heydrich, Walter Gross, Rastaarheolog та 2 іншим подобається це.
  5. Ivan Susanin

Повідомлення:
    77
    Адреса:
    Центральная Украина
    Маю підозру, шановне панство, що з усіх учасників теми найбільше поталанило пану Тайфуну. Думаю, що ТС з ним таємно списався, і таки запропонував посаду інкасатора. Ну а далі Ви самі знаєте - "Хто що везе, той те гризе!". І тому я враховуючи, що теми про пошуки золота, час від часу ще будуть - вирішив піти учнем до шамана. Спитаєте - чому саме до шамана? По-перше, для тих хто шукає золото, посвідчення учня шамана таки дещо значить. По друге, зовнішність у мене для цього підходяща. У мене як в житті - вуса і борода - так і на аватаркі вуса і борода. Так само як у декого - в житті великі вуха - і на аватаркі великі вуха. Он у пана Тайфуна, в житті погрозлива зовнішність, так йому тільки і залишалось зображення тигра на аватаркі виставити. Лише тільки пан Мідний підійшов по іншому критерію - він в житті тільки мідні речі коллекціонує і тільки мідні знаходить (така вдача у чоловіка)... ну то таке.

kins, LySS, georg_ та 4 іншим подобається це.
  6. Reinhard T.E. Heydrich

Reinhard T.E. Heydrich Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.915
    Адреса:
    Česká Republika
    А я,как же я?Про меня забыли!А кто вам тему посоветовал создать в Курилке?
    Вот так и делай добро людям,в ответ только неблагодарность и забвение.:confused::smile_5:

Ivan Susanin, georg_, Omikron та 3 іншим подобається це.
  7. REX7777

REX7777 Schütze

Повідомлення:
    0
    Адреса:
    Львов
    Пане Flint SS
    Вам вам впершу чергу дуже велике дякую !)))

8. REX7777

REX7777 Schütze

Повідомлення:
    0
    Адреса:
    Львов
    Пане Flint SS
    Вам впершу чергу дуже велике дякую !)))

9. REX7777

REX7777 Schütze

Повідомлення:
    0
    Адреса:
    Львов
    Пане Flint SS , Медный,
    Ivan Susanin, Олексій Вам також велике дякую
    за пораду ! Ви дуже порядні і доброзичливі люди !

Ivan Susanin, Oleksiy та sputnik71 подобається це.
  10. Oleksiy

Oleksiy Major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    2.662
    Вот взял себе недавно TGS, с маленькой катушкой, от известного на нашем сайте изготовителя. Хотел давно маленькую катушку для всяких там трудных условий, ну и как второй прибор. Так вот, нудно дома, стал экспериментировать). Закрутил дискрим на максимум, прибор не ловит крупную чернину, и даже алюминий типа проводов, остаётся только медь, ну и советы. пробовал лепить монетки в соседней комнате, через стену находит, гвозди и прочий мусор не мешают, проводка тоже. Также нормально ловит металлические коробочки типа от леденцов. А вот с украинской ходячкой что-то не то, до 14-го года хорошо звенит, а уже 15-го закидывает в чёрное.Видать что-то со сплавом уже не то, экономия видно пошла). Так что прибор с маленькой катушкой вам в помощь.

Ivan Susanin подобається це.
  11. Tayfun_U

Tayfun_U General-major

Повідомлення:
    9.328
    Адреса:
    Сектор_М
    Тю!:D
    Украинские монеты уже давно чёрные, - сверху только покрыты цветняком....
    .

Omikron та Ivan Susanin подобається це.
  12. А я продолжаю считать что предложенный мной способ оптимален!

13. Ivan Susanin

Повідомлення:
    77
    Адреса:
    Центральная Украина
    Панове! Автор теми вирішив шукати золото китайським чудо-прибором! Тому поради давайте по суті - тобто як працювати з цим приладом. Он я зразу ж підказую:
    А) Найперше прочитати молитву,
    Б) Випити сто грам,
    В) От тепер вже можна починати пошуки приладом!

Omikron подобається це.
  14. И сразу вопрос!
    Прибор китайский-молитву получается тоже читать китайскую?Тут же можно прошивку напрочь угробить!

15. Anatol_AA

Anatol_AA Major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    2.594
    Адреса:
    Київ

16. Ivan Susanin

Повідомлення:
    77
    Адреса:
    Центральная Украина
    Панове! Яка прошивка? AKS - це 100% китайський прилад. В ньому крім аккумулятора, світлодіодів і вимикача, ніяких інших радіодеталей не має (від слова зовсім). Прилад розрахований на наявність протягу або вітру. Є вітер або протяг - прилад працює. Нема вітру або протягу - прилад не працює.
    І дійсно, нема різниці якою мовою буде молитва - адже молитва буде як раз проте щоб подув вітер.

LySS та Pancho Villa подобається це.
  17. Allex761

Allex761 Standartenführer

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    22
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    34
    Повідомлення:
    15.018
    Адреса:
    Лісостеп
    Вам пощастило, на форумі з"явився потрібний спеціаліст:
    https://reibert.info/threads/poisk-...-informacionnom-kanale.1200149/#post-13295404

Не дякуйте, я цього не люблю. Краще, напишіть про результати пошуків. Усім цікаво.

Pyro, Rastaarheolog, Omikron та 2 іншим подобається це.