поиск золота в бетонных конструкциях в присутсвии елементов из меди,алюминия и латуни

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем REX7777, 2 кві 2020.

1. Ivan Susanin

Ivan Susanin Obergefreiter

Повідомлення:
    77
    Адреса:
    Центральная Украина
    Так, пане georg_! Прапорщики все знайдуть, і все розтягнуть. Не дарма ж раніше жарт був, що прапорщикам введуть форму з одним лівим погоном.

Boris Pryanikov та georg_ подобається це.
    1. (в наявності 2 шт.)
      Оригинальная армейская флисовая куртка для флота США. Цвет чёрный. Флис по плотности как общевойсков...
      1100 грн.
    2. Кофта​ Розмір: 2XL Стан: Новий Колір: Олива Тип тканини: Windproof Функціональна та зручна ф...
      1090 грн.
    3. Микрофлис германского контингента NATO в Афганистане (провинция Кундуз). Оригинал. На груди вышивка...
      950 грн.
    4. Кофта​ Розмір: XXL Стан: Новий Колір: Койот Тип тканини: Windproof Функціональна та зручна ф...
      1090 грн.
    5. Отличного качества универсальный флисовый термокомплект от компании Trespass. Флисовая термокофта с...
      850 грн.
  2. Tayfun_U

Tayfun_U General-major

Повідомлення:
    9.331
    Адреса:
    Сектор_М
    Самое лучшее средство для поиска золота в бетонных конструкциях:smile_12:
    Не благодарите! - Я этого не люблю...

LySS, Pancho Villa, Reinhard T.E. Heydrich та 6 іншим подобається це.
  3. Медный

Медный Oberst

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    3.963
    Адреса:
    Земля
    Та шо вы пристали?С момента находки и до продажи как раз батарейка села на фотике.А телефон-Нокия.От народ пошёл-всем фото подавай.Никто джентльмену на слово не верит...

Reinhard T.E. Heydrich, Walter Gross, Rastaarheolog та 2 іншим подобається це.
  4. Ivan Susanin

Повідомлення:
    77
    Адреса:
    Центральная Украина
    Маю підозру, шановне панство, що з усіх учасників теми найбільше поталанило пану Тайфуну. Думаю, що ТС з ним таємно списався, і таки запропонував посаду інкасатора. Ну а далі Ви самі знаєте - "Хто що везе, той те гризе!". І тому я враховуючи, що теми про пошуки золота, час від часу ще будуть - вирішив піти учнем до шамана. Спитаєте - чому саме до шамана? По-перше, для тих хто шукає золото, посвідчення учня шамана таки дещо значить. По друге, зовнішність у мене для цього підходяща. У мене як в житті - вуса і борода - так і на аватаркі вуса і борода. Так само як у декого - в житті великі вуха - і на аватаркі великі вуха. Он у пана Тайфуна, в житті погрозлива зовнішність, так йому тільки і залишалось зображення тигра на аватаркі виставити. Лише тільки пан Мідний підійшов по іншому критерію - він в житті тільки мідні речі коллекціонує і тільки мідні знаходить (така вдача у чоловіка)... ну то таке.

kins, LySS, georg_ та 4 іншим подобається це.
  5. Reinhard T.E. Heydrich

Reinhard T.E. Heydrich Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.911
    Адреса:
    Česká Republika
    А я,как же я?Про меня забыли!А кто вам тему посоветовал создать в Курилке?
    Вот так и делай добро людям,в ответ только неблагодарность и забвение.:confused::smile_5:

Ivan Susanin, georg_, Omikron та 3 іншим подобається це.
  6. REX7777

REX7777 Schütze

Повідомлення:
    0
    Адреса:
    Львов
    Пане Flint SS
    Вам вам впершу чергу дуже велике дякую !)))

7. REX7777

REX7777 Schütze

Повідомлення:
    0
    Адреса:
    Львов
    Пане Flint SS
    Вам впершу чергу дуже велике дякую !)))

8. REX7777

REX7777 Schütze

Повідомлення:
    0
    Адреса:
    Львов
    Пане Flint SS , Медный,
    Ivan Susanin, Олексій Вам також велике дякую
    за пораду ! Ви дуже порядні і доброзичливі люди !

Ivan Susanin, Oleksiy та sputnik71 подобається це.
  9. Oleksiy

Oleksiy Major

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    6
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    2.665
    Вот взял себе недавно TGS, с маленькой катушкой, от известного на нашем сайте изготовителя. Хотел давно маленькую катушку для всяких там трудных условий, ну и как второй прибор. Так вот, нудно дома, стал экспериментировать). Закрутил дискрим на максимум, прибор не ловит крупную чернину, и даже алюминий типа проводов, остаётся только медь, ну и советы. пробовал лепить монетки в соседней комнате, через стену находит, гвозди и прочий мусор не мешают, проводка тоже. Также нормально ловит металлические коробочки типа от леденцов. А вот с украинской ходячкой что-то не то, до 14-го года хорошо звенит, а уже 15-го закидывает в чёрное.Видать что-то со сплавом уже не то, экономия видно пошла). Так что прибор с маленькой катушкой вам в помощь.

Ivan Susanin подобається це.
  10. Tayfun_U

Tayfun_U General-major

Повідомлення:
    9.331
    Адреса:
    Сектор_М
    Тю!:D
    Украинские монеты уже давно чёрные, - сверху только покрыты цветняком....
    .

Omikron та Ivan Susanin подобається це.
  11. А я продолжаю считать что предложенный мной способ оптимален!

12. Ivan Susanin

Повідомлення:
    77
    Адреса:
    Центральная Украина
    Панове! Автор теми вирішив шукати золото китайським чудо-прибором! Тому поради давайте по суті - тобто як працювати з цим приладом. Он я зразу ж підказую:
    А) Найперше прочитати молитву,
    Б) Випити сто грам,
    В) От тепер вже можна починати пошуки приладом!

Omikron подобається це.
  13. И сразу вопрос!
    Прибор китайский-молитву получается тоже читать китайскую?Тут же можно прошивку напрочь угробить!

14. Anatol_AA

Anatol_AA Major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    2.561
    Адреса:
    Київ

15. Ivan Susanin

Повідомлення:
    77
    Адреса:
    Центральная Украина
    Панове! Яка прошивка? AKS - це 100% китайський прилад. В ньому крім аккумулятора, світлодіодів і вимикача, ніяких інших радіодеталей не має (від слова зовсім). Прилад розрахований на наявність протягу або вітру. Є вітер або протяг - прилад працює. Нема вітру або протягу - прилад не працює.
    І дійсно, нема різниці якою мовою буде молитва - адже молитва буде як раз проте щоб подув вітер.

LySS та Pancho Villa подобається це.
  16. Allex761

Allex761 Standartenführer

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    21
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    33
    Повідомлення:
    15.005
    Адреса:
    Лісостеп
    Вам пощастило, на форумі з"явився потрібний спеціаліст:
    https://reibert.info/threads/poisk-...-informacionnom-kanale.1200149/#post-13295404

Не дякуйте, я цього не люблю. Краще, напишіть про результати пошуків. Усім цікаво.

Pyro, Rastaarheolog, Omikron та 2 іншим подобається це.