Конечно! Как только новую мышку получу - прям в этот день свою старую вышлю, от всей своей коммерческой половины души. Она еще новым фору даст. Тогда плохих не делали. Правая кнопка заедает - иногда вставляет цитаты по 2 раза, но привыкнуть можно.
та я взагалі то не до вас звертався а до нового соіскатєля ноута пана Бек. хоча якщо ви наполягаєте щоб сплатити мені братні відсотки то я безумовно не буду вам заперечувати.
Пан Бек, уверен, человек не жадный. А мне 2 мышки много. Да и переучиваться придется. А за долю - самое то. Еще ого послужит. Шнур немного изолентой подмотать. Я сам починю, если поможете камрада Бека уговорить мне сумочку от ноута его нового - мне подарить. На моей пару дырок протерлось, и ручка поскрипывает. Не громко, я привык - но людей на улице раздражает.
Ребята если вы не против, напишу и я,поменяюсь или куплю,(сразу напишу дешево)ноут или нетбук для связи с родней в Донецке(скайп)есть на обмен винтовка сафари кралл 001
я дивлюсь що тут си взагалі усім подарунки розають на замовлення то мо і я застовблю за собом місце в черзі. як остаточно скорегую список то відпишусь. бо якось пятнадцять листів мільким почерком мабуть буде занадто то хочу скоротити хочаб до дванадцяти сторінок.
Думаю никто не против. Писать камраду Бек про ноут и камраду vaffe если вдруг есть мопед у ТС. Что за винтовка? На винтовку в подарок первым постою.
Вам , друже Консерватор , законно належить від того ноутбука сама головна та цінна частина будь якого інтерактивного девайсу - то клавіша " CapsLock " , що тільки для обраних відкриває доступ до всесвітнього банку невичерпних запасів пахущого , свіженького з тройною прорістю , шмаленого соломкою та пропареного САЛЬЦЯ , оскільки вона й підписана виключно саме " Са..Ло.. " .
Та ви ж його зацькували так , шо він швиденько геть усе тепер з дому зносить до схованки , аби не втрапити в банкрутство через опромєтчівоє непрочтєніє мєлкими буквами Правил нашого форуму , котрими його так вдало підперли до стіни наші адвокати , бо вже пан отримав попередження про " ждітє в гості " .