шановний! цицьки в нас по п'ятницях а сьогодні ще неділя. порядок должєн бить а нє то шо січас. отакоєот. а ви кажете
Я вообще то вероятность высаживания "на измену" имел ввиду, а не гусарский насморк. Это уже другой камрад расстарался..
ех не хотів я розказувати але неможу це в собі тримати, тож слухайте. жила в нашому селі дуже гарна молодиця, пріська і все булоб добре но почалася війна. і про її неземну красу дізнався командир самого карательного батальона сс жопо–рвакен. і пішов той командир з карателями свататися але винесла пріська гарбуза фашисту,заплакали всі карателі і пішли до ставочка а там купався діт панас і бачив як вишикувалися окупанти у кожного по 3 автомата, по 5 мг,12 наградних кінжалів,а в бачках замість протигаза слитки золота, наділи рюкзаки з награбованим тай втопилися від горя нероздільонной любві.і зтого часу той ставок проклятим став бо через рік там втопилися 8 танків,дід панас казав шо таке як тигри,і командир ще встиг шось крикнути про золото і рейх.згодом дід панас відкрив мені місце знаходження цього ставка,але дід був віщун( здобув цей дар там же в ставку)коли на ньога там впав німецький літак з якимись кольцами черепами. і сказав дід панас нікому не казати і не показувати того ставка.тож не просіт мене все равно не скажу нічого,хіба пану Консерваторові дам координати,тай то в обмін на сало з прослойкою.сало шоб було товщиною пальців на 5,не менше це умова діда панаса
приснився сьогодні дід панас,дуже мене лаяв шо відкрив тайну.і сказав щоб я хоч про надсекретну ананербівську лабораторію,що чудово збереглася,біля тогож ставочка.ключ від якої дідусь теж довірив мені.бо як він казав бачи шо я вмію берегти тайну
так так я чув ту історію. справа в тому (я тоже уже не зміг мовчати), справа в тому що дід Панас був як би то мягко сказати... кавалєром баби Фросі. Він з нею трохи піддружував. На щастя в неї слова "тайна", "секрет" не існують в словарному запасі... і тому вона мені показували ті місця якось. Це один із тих ставків ... .
так камраде це саме те місце, тож дід казав що коли випливе гарбуз того охвіцера карателя, то вийдуть фашисти з води і каратимуть всіх підряд.а зупинити це можу лише я бо в мене ключ від над секретної лаби! але мені треба святе сало пана Консерватора, та мп 40 зі срібними кулями,без цього ніяк і надати це все треба дуже швидко бо можна не встигнути!!!
ну от і все почалося.а я чесно не до кінця вірив діду! а воно таки випливло,все як у пророцтві було сказано.скоро і сс вилізе,але ще маю трошки часу треба скарати того гарбуза,може і минеться але сала треба хоч би шмат
то все не спроста,ой не спроста. там ще якась установка силова яка досі працює,там все не те чим єсть насправді!
от і я так думаю... в мене є підозра що там затоплені ті 44 ракети ФАУ 2, що везлись у ставку Гітлєра і за одну ніч були викрадені пастухами Миколою Кулиничом і Грицьком Ноцником...
і я таке підозрював,а установка дивно діє на людей там різко спричиняє гіпер ерекцію,шалений понос,і сльозовиділення.причому все одночасно,це точно фашиська адська машина,супер карательного батальона сс!