Денарії на невеликій глубині, викопав одним копком лопати. Городи ще не всі засадили, ось і дозбируєм те що залишилось.
згадав про дану тему і думаю підніму з небуття Ось відкрив в неділю 6 рік копу з аською, ще не підводить
Аськи не продали...А от знахідок?! Хвалитись нічем. Все буденне і звичайне. А якщо і більш-менш цікаве,то стан...Але надіїмось і віримо.
Доброго дня.Підкажіть будьласка чи можна на асі користуватись піном протягом довгого часу,тобто зажати кнопку і ходити?Чи не нашкодить це прибору?
Аккумулятор то дрібниця,мене цікавить вплив пін на мозок прибора.Поясню навіщо це мені. Є в нас висохше болото,кожну весну я там ходжу,допоки очерет не виросте.Вибив я там кожен метр,все-гайки,нема вже нічого.Спробував ходити з пін.Результат-два рюкзаки хламу і з десяток переносок 105их.Гранату і ствола мг-42 витяг з грибини більше метра.
Ходите пока аккум не сядет. Ничего не будет вашей асе. Если бы это вредило-его бы ограничили по времени работы.
Такою катушкою я користувався,не сподобалось.Дуже важка і занадто чітко розділяє метали,тобто залізяку вагою 300-500г.бачить як залізо без домішків кольорового сигналу,на засміченіх ділянках вона не годиться. Ходжу з катушкою від АСЕ-350,задовольняє в усьому,до того ж є надія що щось пропустив,в більшості випадків так і є.