можна і заступом, але обережно бо приклади невмілого користування наведені вище. хоча все ж таки то не від невміння користуватись особо точний та технологичним приладом для копання а від того що якість погана. і взагалі я чогось ні де не зустрічав інструкцію як треба копати якою ногою заступати, на яку глибину вгоняти, скілько ваги витримує та таке інше
Це тільки перший етап. "Лікується" болтом за кілька хвилин. На другому етапі верхня частина розламається навпіл. Тоді до болта додається холодна зварка. Після цього падав кілька разів всією вагою тіла - держить намертво.
залізяка видно перекалена була, бо візорунчасто репнула. а от коли відсотки вибивають то зазвичай руків'я ламається, хоч і з акації зроблено було.
у мене уже з двох боків відломано було, і так само як в тс. Вирішила проблему пластина алюмінію, по розміру підлокотника закріплена болтами, на фото видно. Уже більше року проблем не було
Сьогодні були на полі! хочу додати ще одне спостереження -було 2 -250 і одна евро- ! писали що сильно чути пікання чому? при зближенні приборів фонять не спорю- відрізняються прибори тілько звуком сигнала -у евро він трошки інакший! Копали по цвітному пікали і люди на городах були-ніхто не звиртав уваги! Але це так -моі спостереження!! Кожен дивиться по іншому!!!
Я,вот,что сказать хочу.Звенит прибор и хай Звенит.Хоть дичь в лесу отгонит звуки для них непонятные.Ой..ля,сколько раз на кабана выходил,спецом обручалку под катуху сую,чтоб пиликала.Раз было лиса за мной ходила,главное за дерево спрячется,а хвост виден,потом морду высунет и смотрит,я дальше пойду,а она ямки где копал обнюхивает,пыталась даже лапками копать))) Еще на звук вышли две потеряшки охотничьи,я их колбасой прикормил,сфоткал и охотникам знакомым ММС скинул,вот тогда и пешком не пришлось возвращаться,с комфортом доехал. Хай спявае Ася.
Скажу я вам колеги що не важливо хто копає Аською, а хтось лопатою, головне засипати після себе ями. Дуже бісить коли заїдеш в ліс, а там котловани, і більшість часу який мав піти на коп пішов на засипання чужих ямів. Не лінуйтеся, залишайте після себе порядок!!! Адже загорнути яму ногою це лише пару секунд. Котяра і той ямку загортає, а тут...