Впізнаю австрійський стиль - розширення доверху: коли піднімається рівень води, її "виштовхує" вверх і такі мости вистоюють навіть у великі повені.
Ну що тут скажеш-відповідно до регіону!! Розумно люди будували -тому і стан добрий по теперішній час!!!
Ну на фото кольорова гамма доволі непогана прилад -транспорт-все як по феншую!! Кому той жовтий колір не подобаеться??? Головне результат!!!
Доця мабуть теж татка підримуе!!! Згадав запитання коли моя зацікавилась! Запитала -а яку найдорощу знахідку можна знайти -я відповів .ну як повезе! А вона а якщо знайду на АйФОН ВИСТАЧИТЬ???- За прилад і давай пікати -ото був азарт!!!
Щось схоже на те, що тут в темі фетишисти Асі ошиваються. Похвальна любов до приладу, але щоб я його скільки фотографував то нє.. ! Удачі на копі, іду я звідси, кума краще..
ще один приклад як копають аською. з цього робимо висновок що копати нею незручно, ламається швидко. рискалем все ж таки копати ліпше копати.
таке! я от наприклад не фанат аськи. мені вератор до вподоби. легенький, точний та і глибина гарна. а аська важка у порівнянні з вератором. так що я тут проводжу пропаганду, агітацію та диверсії. отакоєот. а ви кажете
а я про що?! рискаль то і є лопата. чи і ви звинуватите мене що я відписуюсь не на мові а на украінскам слєнгє
Не , не шутка,н Не факт. Тему Шторм и Шторм2 почитайте. Там Роман75 "находки", на чистом фискаре и котушке фоткал. Ото трэш.. Может Вы более прошифрованный просто..
тю. то ви об мерзлу землю зламали. а я колись саме так тілько влітку, коли картоплю копав так зломив, земля суха дуже була.