Когда покупал второй прибор с нелом -хозяин написал что сильно батарейки садятся- мне акумуляторов хватает на 3 копа!!
Голиаф гребет тоже , но за счет большего аккумулятора ушла эта проблема и был достигнут баланс на руку . Заряжаю для приличия через несколько выездов , еще не видел чтобы датчик батареи хоть на одно деление упал .
сьогодні камрад рядом копав з аською, так з метрів 500, я починаю трохи зїджати, в лісі вже реально аську чую.
Мужики, я в темі! Буду з вами тусуватись. Коротше пару питань. Е в мене кума Ася, і видко її здалеку і чути. Те шо її треба в ліс завезти і сперти на дерево , це я вже зрозумів, А от фоткати обов'язково з фіскарем , чи як?!
заклеюєте виходи динаміків і всі проблеми, а колір в лісі не надто замітний, особливо якщо кинути в листя P.S. Cladotrix кумі також динамік заклеєти
Заклеював, щось мало допомагає, на відміну від Клона - той "заглушився" нормально. Щодо кольору, то можливо на рівнині він не так замітний, а на протилежному схилі гори за 1.5 км точно видно, що то Аська в руках, а не просто палка.