Здоров Толян!Че ты всякие проволочки да гильзы фотаеш,а мне коришь что находок мало?Я это на пнях оставляю.У нас дожди....Но на пару часов в субботу выскочил в лес,потом еле выехал...
Привіт! Знаю я тебе !!! Ти гарненьку знахідку тихенько до кишені і додому. А потім на дощі спираеш - що виходів нема . Я сьогодні теж був у лісі . Правда фоток пока мало бо товариш на свій робив.Але дещо покажу.
З святом Перемоги усіх!!!! Додам фото з крайнього виходу. Знахідок не було толкових. Але фото зробив на згадку. Хто знає коли ще там буду.
Здоров Толян.Я ушел в леса!Вроде ниче так блиндаж раскопал. Блиндажик на замок был закрыт,часы судя по пружине заведены....тут и накрыло,шмурдяка было куча,все не брал.Разбитый чугунный котел,перекореженая пилка для ампутаций,куча стекла......Война короче.
Вітаю знахідки не погані.Продовжуй в такому темпі.Руслан! Один мінус!!! Яка б знахідка не була .Фото ніяке. Тобі терміново треба щось з цим робити. Для акуціона фото нікудишні. Без обід але це дійсно великий мінус.