Доброго здоров'я! Прийму в дар машинку на радіокеруванні або на звичайному пульті. Бажано більшого розміру щоб можна було розмістити портативну камеру, щоб вийшов наземний дрон.
А вот и я буд клянчить прийму в дар дисковую борону. надо 1 штучку. ОЧЕНЬ надою Подойдёт б\у. Хочу сковородку замутить. Мож у кого валяется одна такая
Подаріть мені випалювач по дереву, лобзик по дереву. взамін наподарю кучу електроніки нер.(двд, рад. тел. магнітол і т.д)
Камради, є речі по рекону Люфтваффе. Обміняю на сучасне військове спорядження. Цікавить США. Для бойових дій та страйкболу. Також цікавить рація та активні наушник , берці(ботінки) та багато іншого. Всі пропозиції у приватні)
Кто-то может подарить монеты, бывшие в обиходе (не копаные, не серебро) бывший соц.лагерь (Польша, Венгрия, ГДР, Болгария и .д.), Кап.страны и т.д. Возможно у кого то есть не нужные современные обиходные разных стран (не ценные и не дорогие) ? Буду благодарен за любые.
Осталось от деда двое часов на гирьках, захотелось сделать в беседку такие часики. В одних вообще циферблат ржавый, а на этих еще терпимо но хочу найти нормальный. вообщем из двоих механизмов собрал один но маятник меня не радует. может у кого валяются такие ненужные часы на донорство к моим. был бы благодарен
Прийму в дар марки) може комусь не потрібно.... не для себе, двоюрідний брат (малий) почав збирати, хотів б порадувати. Пересил оплачу)
Вітаю камради! подаруйте будь ласка майбутньому офіцеру ремешок на планшетку, мо в когось завалявся. Бо ніде не можу знайти. З повагою!
Доброго всім здоров'я! Подаруйте на благе діло електроди для зварки. Бажано 3 мм. але якщо є і інші буде також добре. З пов.