Дякую, але вже не треба, двигун виявляється теж вийшов із ладу тягне дугу і іскрить. Вже купив нового.
Может кому то не нужна радиостанция Р-105М, было бы круто в рабочем состоянии, но можно и с дефектами, попытаюсь починить
Вітаю Камради. Потрібний бункерний магазин на страйкбольний ак 74 в робочому стані. Також цікавить бубєн.
Непогане прохання.. Я багато чого розумію,але,нажаль, в цю тему зараз мало людей заходить,для кого будуть зовсім непотрібні 2-3К гривень...
Панове, на ЗСУ терміново потрібні кулери від компів. Ті шо стоять на охолодженнях блоків. Дуже треба. Ми мастиримо деякі установки, і туда ідуть ці кулери. Може у когось валяються непотрібні..
Доброго часу, чи ще актуальне ваше прохання?, маю таку, можу подарувати від себе особисто, бо тут сьогодні один форумчанин писав тим хто просить - "Пишіть листи Святому Миколаю"(((..., сумно було таке читати(((...
Цей форумчанин, а це було моє повідомлення.., писав особисто отому "коллекціонеру",який тільки вчора з'явився на Форумі,і перше своє повідомлення зразу написав у гілці "Подаруйте мені".. Так що не треба нагнітати якісь жахіття...
"Просящому дайте"..., яка різниця скільки людина на форумі... Ви ж так само колись були тільки зареєстровані))) Без образ... З Повагою до всіх.
Дайте і мені що небудь. Шукаю такий ключик в гарному стані. Може в кого є - відпишіть мені. А я Вам взамін дам щось із своїх лотів або трохи стрімко девальвуючих бумажок.
Привіт всім, може у когось є зайвих пару пляшок із під вина по ПСВ( видовжених) ,з радістю прийняв би в дар))
Вітаю! Камради, може хто має FPV барахло не потрібне, робоче чи ушкоджене, прийму в дар для досліджень та навчання синові в центр науково технічної творчості. (Дрони, рами, мотори, пропи, стеки, серви, vtx, rx, камери, батареї)
Доброго дня, можу вам підкинути плящинку. А, так, спитаюсь, чи часом не маєте гільз від револьвера Нагана?