А где я был раньше? Принимал баню на райбе 2 месяца. Вчера только закончил париться. Желательно верх с низом, но могут быть и одни трубки.
Вітаю панове. Може в когось є зламана саеко що не хоче ремонтуватись..., треба носик звідки кава біжить вже в чашку, буду вдячний.
Доброго всім, дуже потрібен робочий генератор до ваз 2105, віддячу 1.5 літрами "Старого Талліну" і 1.5 літрами домашнього десертного вина))), чи куплю недорого. З Повагою
Доброго здоров'я! Камради, може валяється в когось mp3 плеєр під мікро SD, без навушників і флешки Ще потрібно пару фільтр коробок протигазних для гп-5 невживаних Буду вдячний за допомогу...
Доброго здоров'я. ,,Коробки,, наче були, якщо час дозволяє ( 1-2 дні) то можу подарувати. А скільки штук потрібно?
Виміняю, викуплю, виклянчу, позбавлю від тягаря власника балону на 40л під вуглекислоту. Ще ліпше треба заправлений 40л міксом для зварювання напіавтоматом. Будь-ласка пишіть адекватні пропозиції в особисті.
Приму в дар парочку протигазів бажано теж новенькі чисто для спокою дружини можна за певний кошторис.
Вiтаю Приму в дар (відповідь гарантую - іду ніздря в ніздрю) На гриф "народний" довжина 143 см, вага 8 кг, потрібні блины посадковий діаметр 35 мм бажано оригінал Дякую Прошу писати в особисто.
https://reibert.info/threads/prodam-paru-protivogazov-gp-7k.1373802/ Такие есть , но 2 номер самый большой . На ценник не смотрите. Спокойствие жены это святое . Если подойдёт - отправлю .
Доброго дня! Може у когось знайдеться штук 20-30 гільз - калібр не принципово (5.56, 5.45, 7.62, 9 мм). Саме гільз. Головне - в нормальному стані (НЕ для релоадінгу).
Доброго дня. Може в кого є стріляні гільзи 16к пластик прийму в подарунок або куплю не за всі гроші. З повагою.