Саме починається сезон тож пропоную дореволюційні банки Мальцовських заводів. Дуже зручні для солінь помідорів та іншої закуски - банки з широким горлом. Поміняю на ніж який є вище в моїх повідомленнях. Погоджусь і на якісь чорні літні кросовки. Розгляну інші пропозиції.
Подарю, можливо кому шо ннада . ваги ювелірні , мобілки неробочі, чохли один з самсунга , мотороли , електвикрутка неробоча Плати з компютера , Зарядне від шурупуверта Енхель комусь тут дарував то відам.Нова пошта. резерв в темі.
Не посчитайте за флуд,- палатка нужна,состояние не важно особо,главное шоб без дыр,необрыгана и шоб в ней восемь штук не умерло! Что нить наобмен поставлю позже,- нога сломана. Пока еще не хожу*(
Ящик з нової але трохи спорченої вибухом Акації. Був в відсіку мехвода. Цілий, без запахів. Розміри десь 23х35. Поміняю на хоча б такий новий ножик+пересил. Можна на НПУшні кросовки. А можна на щось інше.
Два нових автомата і один б/у. Поміняю на що запропонуєте. В пріорітеті складний ножик, кросовки, поповнення форуму.
Міняю на теж саме. Ще цікаві декілька тюбиків чорного герметика Віктор Рейнз. Також акумулятор 18650. Можете пропонувати щось своє.
Провів інвентаризацію та оновив кількість та наявність. Цікавить обмін моїх лотів на купони 90х років в банківському, або ж ідеальному стані, або ж куп'юри початку 2000х Ті, які мені потрібні позначив на фото.
Подарую ось таку світлодіодну фару. Тобто залишки від неї. Стояла на машині як підсвідка заднього ходу. 12 вольт. Відвалилось кріплення. Працювала до виявлення відвалу.
Знаю що безуспішно, але все ж спробую. Міняю на новий плащ від дощу який компактно складається. Цікавить чорний або темно-зелений колір. Балончик Балістолу 200мл Можете пропонувати свої варіанти.
Вітаю Камради. Подарую ігровий розвиваючий коврік+піаніно як на фото, інша модель. Моя мала вже виросла для нього. Стан добрий. Кому дійсно треба.