обменяю такую штуку на что нибуть по тематике форума . вроде рабочий -батарейки поставил работает-кукарекает .кукует.показывает-говорит время .нет крышки на батарейки
Для любителів попарити вейп-величезний набір. років 7 тому купляв вейп за 100 баксів. Вейп Cuboid 150ватт (робочий, але треба поміняти скло на баці), ремкомплекти, ніхром і т.п. Більше поллітру різних жижек+концентрати ароматизатори (фрукти, баблгам, табак) Це все діло йде на обмін! У мене астма, мені вже таке не можна. Чекаю на ваші пропозиції.
лежит пару лет рабочий карман с формфактором 2,5", без входа для дополнительного питания - шнур на miniUSB (не микро) коцнутый. нужен - отпишитесь в личку.
Планшет samsung tap 2.7.0 Бітий екран, без аккума, без зарядки. Поміняю на шось, або комусь може треба як донор.
обміняю: POCO m4 pro, 6/128gb (з дефектів тріснуте скло спереду і ззаді), redmi 9t (nfc, 4+2, 128 гб) до двох є рідні коробки; nokia 1202, 2e e240, nokia 5130 xpress music(відсутня задня кришка), - всі без акумів, робочі; фітнес браслети (mi band 4+зарядки, ремінці); 2 древні роутери + модем; два hdd по 250гб (перевіряв, битих секторів немає+перехідник з сата на юсб); безперебійник vinga 800 lcd (прозвонка показала, що одне реле не клацає і тому не переключає на акум, акум робочий); 2 приставки т2; шукаю: дрібні трубні тиски (від 5 мм трубка), тиски станочні(з губками під трубку, виступи вертикально/горизонтально) , паяльна паста, флюс безвідмивочний в шприцах, припій в катушках, набори виколоток (конусні, прямі від 1 мм до 10); набір різнопрофільних надфілів; 4g роутер на акумуляторі під сімку, з живим акумом, під зовнішню антену; корпус для материнки під miniITX + бж (щоб поміщалась відеокарта); окуляри для фпв (аналог, з записом на флешку) і монітор на 5.8ггц; mini elrs передавач на 915мгц; usb-ttl з кучою рівнів (5/3.3/2.8/1.8в); міні пк типу raspberry pi/bananapi/cardputer/khadas vim;
ой Бек, я мінус.їх не насобіраю стільки...да і дорогі вони. Так шо може у когось є храніліще балонів Якщо не секрет, на буржуйкі хлопцям тре балони?
пофлудю, да неотримаю бан є хто робить буржуйки але вони лєві , більшість валяється по посадкам були фото камрад присилав. Тим хто робить буржуйки теж писав- хлопці робіть такі.. на морозі , ми робим буржуйки.. я таких вже більше -х штук робив.