Знайшов в лісі механічний страйкбольний магазин для АК47 ( CYMA ?). Корпус ззовні цілий, без подряпин. Був під дощем. Якщо потрібно, розберу та зроблю додаткові фото. Обмін на радянську сокиру.
Коли отримуєш щось у дарунок то і сам щось подаруй))), гарна традиція!))) Подарую Справжні австрійські національні шерстяні бріджі, колись подаровані мені хорошим хлопакою, на жаль дружина сказала що в місто зі мною в них не вийде))), а самому не дуже цікаво))), зате поїхати в них на дачу, ще й в баварському капелюсі це капец як прикольно!)), бомба!)), сусіди просто ох..фігіють))) Перший резерв не діє, на мій розсуд.
Привіт обміняю такі речі на навчальні макети мін , гранат , рпг , цікавлять також підарські автономера , військові та цивільні
обмін: пульт вкпм, макети сигнальних мін(все пусте. без піротехніки, безпечне), всі постріли заводські учбові, безпечні. цікавить: безпечний обжим для детонаторів; відпрацьовані, учбові, макети( тобто без вибухівки і тд): механічні лендлізні підривачі, всякі іноземні аналоги зтп, частини по НВУ-П "Охота", макети(учбові/деактивовані) мін сюрпризів/пасток(мс-4, мс5, мл-7, мл-8 і тд), пом3 (підривач, парашутик/стабілізатор, касета/контейнер з проводами), кульова міна ПМП, спецпідривачі, трофейні інж.боєприпаси, інструкції, підривачі серії взд, вуз(2/4/8), вук-2 і всякі цікаві інж.боєприпаси, гранатна тема (запали, корпуси, укупорки, трофейне і лендліз - осколкові і нелетальні: дим, газ, світлошумові); цікавлять суто безпечні речі!
Подарую тому хто на теперішній час потребує - таланівські літні бєрци, 45 розмір, цього літа так ніразу і прийшлось взути а до наступного ше тре дожити)))... Чого будуть пилитись... Цілі, не рвані, не гинь зношені, направду невбиваємі))), попастувати і користувати. Перший резерв не діє, на мій розсуд.
подарую два некомплектних тапіка, індуктора немає, інше ніби все на місці. тим, кому дійсно потрібно, НП