Фон Гольц, я на Вас удивляюсь, где Ваше логическое мышление? Как Вы думаете, будет ли человек зарабатывающий на жизнь продажей бритв (!)приветствовать, одобрять, соглашаться с ношением бород? Мне почему-то кажется ,шо нет.
А в мене не росте. Тільки мріяти можу про Ван Дейк. Мода повз проходить Хоча можливо і не пішла би мені перевірити не можу... Дуже рідко волосся на обличчі росте що відразу проти росту можу брити як підліток...
Чоловічих гормонів не вистачає... гормональні збої, незбалансоване харчування, дефіцит вітамінів та мікроелементів; неправильний спосіб життя, включаючи шкідливі звички, порушення сну, нестачу фізичної активності; неправильний догляд за шкірою.
Можливо. Є такі чоловіки в кого волосся на тілі або нема, або не багато. Такого і качка знаю що весь час бабу потребує не може без сексу. В гормонах справа чи в генетичному спадку я хз. У батька волосся теж майже немає на тілі, а два дідусі волохаті відносно...
КО вы случайно не в отделе по раскрытию особо запутанных преступлений работаете, с одним матерым профессионалом. Точно так же вертитесь, как уж на сковородке. Покайтесь,вам скидка будет(с)
Со мной в университете не было бородачей не только на курсе, а и иные курсы. Среди сверстников плюс/минус 5-7 лет тоже. Сейчас достаточно. Сорокалетних только одного с бородой знал в нулевых. Тогда не было трендом молодежи бороду заводить.