"В настоящее время полиция и служба контроля за животными разыскивает Кота .." Наивные, он уже в Украине в Киеве по парку шастает и чай с бергамотом пьет ..
Под небом голубым есть город золотой, и не падают на него ни ракеты ни БПЛА, и живет там счастливый Гольц, кушает миноги и кефир.....
У бати был друг (ныне покойный), крутой мужик. Я все хотел выпросить у него Хай Пауэр, так вышел на пенсию-охотник, рыбак. Но чем удивил, он был в разводе-так на обед регулярно ходил в ресторан, как ни встречу, рубашка, пиджак, и так не спеша на обед. Его уже знали официантки, свой столик....
мабуть якби був жонатий, ходив би обідати додому, а по вихідних в гаражний кооператив "Маленький Гвинтік".
Не те люди, чтобы бухать по гаражам. Я хотел сказать, шо человек держит себя в форме....Далеко не все и в любом возрасте делают это, деградируют кто как может.
тоді він молодець і приклад для наслідування. взагалі явище масове, теж помічаю як товариші, знайомі, однокласники, колеги спиваються, жиріють, а потім в засаленій, місяць непраній майці і таких же розтягнутих спортівках він розказує голосовим апаратом, де в ротовій порожнині зубів половина, що він був директором школи (чи ще якимось там бонзою) і йому всі сраку цілували. І якби він не бухав, а це звісно ж він вирішував, то огого і йомайо. Мовчки киваю, або кажу: угу...
не буду казати хто і в яких роках, адже ще є купа його нащадків, обіймав посаду завідувача кафедри одного з національних університетів і все було непогано, але підкралася старість, з'явилась судинна патологія, погіршились когнітивні функції і замість того, щоб урочисто здати пост достойному колезі (якого він не готував навіть) він вперто продувжував завідувати кафедрою. Далі старість брала своє, на роботу професора приводила дружина, і забирала дружина. Через нейродегенерацію всі обов'язки завідувача переросли просто в підписання паперів які йому готували. Він навіть не покинув викладацьку справу і одного разу сходив під себе по великому прямо під час пари, і не відпускав студентів з аудиторії поки не приїхала його дружина. (він в цей час сидів за столом перед студентами). А іншого разу у нього випадково загорівся рукав халату від спиртівки. Здається це відомо всім, що життя не вічне, але подібних випадків знаю декілька, тому моя думка така: йти треба на піку своїх можливостей, одночасно готуючи собі гідну заміну. Куди йти? В іншу, менш відповідальну сферу діяльності і не шкодувати досвіду. А для всього вищеперерахованого потрібен ясний розум, зберегти який можна тримаючи себе у формі все життя, що фізично, психічно і морально важче деградації.
Але це суперечить еволюційним процесам: основне завдання передати наступним поколінням гени, що дозволять їм максимальним чином пристосовуватися до життя, а самому деградувати й помирати. Тому ми й бачимо таку картину. Ох вже та антропологія...
Обязательно! Халявы не будет.... ..А жизнь идёт своим чередом и время уходит бесследно и приходит твой смертный час и тебя Она ждёт за порогом....
Ну давайте скажем честно, что не каждый на пенсии сможет одеться в костюм и пойти спокойно пообедать в ресторан ибо пенсии может не хватить даже на один обед в этом заведении . Ну водка многих сгубила, особенно "больших" начальников, которым все зад целовали, а когда остались не удел, то здороваться перестали. Многие тогда в горькую подались и спились ..
Знаете, во всем, что с нами происходит, виноваты мы сами. Можно, конечно искать всякие оправдания, но это для самоуспокоения. ищешь кто виноват-посмотри в зеркало.