Поверьте второй и третий вариант лучше. От своего имени говорю. Первый отпадает. Руки затерпнут. Да и неудобно двоим кстати.
Не натру. Может крайнюю плоть и удалил. Тогда невозможно лысого ганять в привычном плане. Надо лоно и обхват соответственно. Откуда Вы знаете что утверждение делаете?
Да растительные более нравятся, но от них кожа как пергамент. От жировых кожа хорошая, но при этом само бритие как будто маргарином лицо намазал. Думаю надо терпеть маргарин, тогда лучше кожа после них.
звідки такий відчай? ну не дають, то може треба поміняти тактику? знайдіть собі тьотю вагою 63кг для початку.
тоді ніякого мила, лосьйон на водній основі після бриття, неспиртовий. він же тонік. мило, особливо тверде натрієве і спирт змивають все сало, от шкіра і продукує його посилено і морда ліца швидко жирніє.
Ні, сам ганяю. Я перебірчевий. Для колекції мені не треба. Я не іграшка щоб з ліжка в ліжко стрибати до людей котрі мені або неприємні, або байдужі.
Так мило це та сама піна для бриття, чи ви йому на суху бритися радите? Береться помазок і мило в піну взбиває. Як діди коротше.