бажано озвучити оклади, наскільки мені відомо, то грошове забезпечення бригадного генерала часів Бонапарта було меньше 500 франків на місяць...
Копеечная сумма...историка Иванова. Из любопытства (по аналогии), загуглите, что можно было купить на 1 рубль в 1812 году...
Московский суд арестовал трех генералов МВД на сроки до 12 лет, оштрафовал их на 60 миллионов рублей и изъял у них обмундирование СС и люфтваффе
В принципе она была неплохая. Помню мы ходили гулять и она говорит: Ага,а вон идёт Сенька Косой он карманник а это Яшка Кролик он рынок держит . О а это Каспер и его бригада они нынче самые центровые ! Слушай говорю Даша ты говорила тут ходить опасно а вот все нормально Так это потому что я с тобой они меня знают.. Мда 90-е были неплохим временем..
Российская старуха.Уже битая,на марше подловили. Д-74 была разработана ОКБ-9 под руководством Ф. Петрова в 1947—1950 годах и предназначалась для замены в корпусной артиллерии 122-мм пушки обр. 1931/37 гг. К серии пушка пришла с повышенной баллистикой и боеприпасом от танкового орудия М-62 — использовалась гильза, аналогичная 130-миллиметровой. Д-74 являлась частью нового дуплекса корпусной артиллерии, включавшего также 152-мм пушку-гаубицу Д-20. Серийное производство Д-74 было начато в 1955 году, а первые серийные орудия были приняты Советской армией в 1956 году. Копия Д-74 также выпускалась в Китае, под обозначением Тип 59-1[1]. В октябре 2024 года Россия начала использовать это орудие в войне против Украины.[2]
"Убойный" это не отдел, а отделение при УВД города. Занимается преступлениями против личности, или должны заниматься. На самом деле увдэшные бездельники, не раскрывшие ни одного преступления за всю жизнь, тем более убийства. Их кидают, что бы усилить следственно-оперативную группу, в основном для того о чем писал Шуг. Вообще УВД - это полная профнепригодность. Это как врач будет заниматься только подписыванием больничных листов.
Больничные сейчас электронные это кстати сэкономило много времени и нервов . Есть главные врачи и начмеды. Вот они хуже всяких убийц и маньяков .это просто абсолютное зло
Люблю жабогадюкинг. яка закидала йому «фейкову службу» Ірина Сітнікова Старша редакторка стрічки новин 27 серпня 2025 17:43 Тарас Тополя та Мар’яна БезуглаКолаж / соцмережі Фронтмен гурту «Антитіла» та військовий Тарас Тополя заявив, що позивається проти народної депутатки Мар’яни Безуглої для спростування її заяв. Про це він розповів в інтерв’ю Oboz.ua. «Нещодавно мій юрист подав позов для спростування наклепницької інформації про те, що я нібито фейково мобілізувався і не служив. Безугла нестиме за це відповідальність у суді», — сказав Тополя. Нагадаємо, у ніч проти 23 червня російські війська масовано обстріляли ракетами й дронами Україну, зокрема, Київ та область. Серед тих, чиї помешкання зазнали пошкоджень, була і родина Тараса Тополі. Цей допис прокоментувала народна депутатка Безугла, заявивши про «карму». «Бач, як буває, Тополя. Мобілізувався для картинки, форма, інтерв’ю, замовна пісенька „Фортеця Бахмут“, коли в Бахмуті ігнорували фортифікації, здоровий глузд, а Сирський змагався з Пригожиним, хто покладе більше людей за стіни одного будинку… А ти співав солодким голосом замовну пісеньку і далі спокійно собі звільнився для подальших турне. Фейкова служба — справжня війна. Справжній російський шахед, ракета, яка не вибирає, чи ти „порішав“ в університеті, щоб не мобілізуватись, чи ти VIP із фейковою службою», — написала вона. У відповідь Тарас Тополя оголосив збір «на психіатра Марʼяні» та заявив, що «скоріше в пеклі згорить від сорому, ніж оголосить збір собі на ремонт». Вже 1 липня він повідомив, що зібрав понад 500 тисяч гривень із запланованого мільйона. «Для старту лікування залишився один важливий крок — добровільна згода (заява) пацієнтки. За посиланням зразок, який потрібно підписати добровільно, для початку лікування. Тому звертаємося публічно — Марʼяно, підпиши! […] В разі відмови Марʼяни від лікування (підписання згоди), всі кошти будуть спрямовані на потреби дітей загиблих побратимів 130 Батальйону ТРО», — написав він. Тоді психотерапевтка Олена Платова розкритикувала використання теми психіатричної допомоги «для медійної контратаки». «Сучасні лікарі багато зробили, щоб відновити довіру людей до сфери психічного здоров’я. Саме зараз з чутливою темою психічного здоров’я відповідальним впливовим українцям варто бути обережними та стратегічно вірними у своїх діях і висловлюваннях — нормалізувати, а не загострювати, спокійно роздумувати, а не вражати. Бо ця тема напряму стосується якості життя кожного в суспільстві і тепер, і в майбутньому», — зазначила психотерапевтка.