Дирявий - це син твого батька ... Шакал - це батько твоїх дітей, товаріщ "тибла" ... О-о-о ! Внучок НКВСівський 58 статтю мені хоче "пришити" ... Світ міняється а москаль все таким же ж залишається ... Ну давай ... давай ... не інтригуй ... де це Кайзер... "родіну продав", які звязки мав чи має із путіном, москаляцькою армією і чим Неньці Україні нашкодив чи ЗСУ ... ? Клоунада !!! ...
Давайте если мы на военно-историческом сайте, то будем вещи называть своими именами.. не ВОВ, а немецко-советский вооруженный конфликт, как часть Второй Мировой войны. Как и битва за Британию, война с Францией и т.д.
Как вариант,но никак не вов. Но вы рискуете,в КБП качок грозится всем укрохвашисдам рыло начистить. Страшно. Жуть.
Тоді москалі мають бути - МОСКАЛЯМИ а Українці - УКРАЇНЦЯМИ ... а не якийсь там міфічний "общій совієтскій народ"(блуд комуняцький) ... РККА як і Вермахт - ОКУПАНТИ України (згідно норм міжнародного права) ... ПЕРЕМОГА - це звитяга світової спільноти над німецьким нацизмом а не "побієда" виключно СеРуСеРу ... без світової спільноти москаляцькі засранці усе вже у 1941 році просрали ... і армію і "ПОБІЄДУ" ... !!! А честь і гідність іще в 1939 році !!! ...
Тогда уже "нацистско-советский" конфликт. Кроме немцев с СССР бились румыны, венгры и прочие итальянцы.
Повіримо тобі на слово що були ... а ти нагадай яка там "зрада" була ... га ... ? Може Кайзер... там хаяв Україну перед москалями ... гм ... ? Може Кайзер... навпаки, хвалив там москалів ... га ... ? Може Кайзер... зливав там секретну військову інформацію ... ні ... ? А може Кайзер... продавав москалячим військам секретну зброю, котру опісля москалі використовували проти ЗСУ ... ? Ну яка там "зрада" скажи ... ? Давай простіше зробимо ... я визнаю добровільно що я тричі зрадник України ... ОК? І що тепер вже усі мої пости проти 9 Мая у цій темі після такого зізнання автоматично стали НІСЕНІТНИЦЕЮ ... ??? Звичайно що НІ !!! Правда сказана Кайзером про побідоБІССЯ аж ніяк не залежить від діянь Кайзера ... одне другого аж ніяк не нівелює ... Кур.а, які ви москалі дурнуваті ... ...
То шо виходить, я отримаю двічі? Перший раз,бачте,шо не сподобався альфа), другий за укрофошизм пора починати шифруватися
А вы свою колорадскую ленточку далеко спрятали? Вот когда ее обратно прицепите на лацкан праздничного пинжлака, тогда и узнаем что вы про АТО думаете.
Хрень пропонуєш ... У назві "нацистско-советский" цілком не симетрична конфігурація ... Як у Жеріновського ... "мама руская а папа юріст" З німецького боку "нацистсько-" використано назву правлячої партії у Третьому Рейхові. З москаляцького боку "-совєтскій" використано назву псевдозаконодавчого органу в СеРуСері. А потрібно назву формувати симетрично ... тому якщо за правлячою партією, то має бути ... "нацистсько-комуняцький" німецькі нацисти та москаляцькі комуняки. Якщо за законодавчими органами, то має бути ... "рейхстаго-совієтський" німецький рейстаг та москаляцький верх.совєт. Якщо ж за назвами головних націй що очолювали ворожі коаліції, то має бути ... "німецько-москаляцький" а тут просто ... німці проти москалів. ...
А може все таки оголошувала? https://ru.tsn.ua/blogi/themes/politics/mify-voyny-verolomno-bez-obyavleniya-857357.html
Изначально темы о Победобесиях 17, 18 и 19 были созданы для троллинга идиотов, которые от своей "любви" и "уважении" к памяти ветеранов впадали в маразм и в припадках голосили на весь Форум. Вы уже до смерти залюбили понятие Победа. А своим дедовсковоевательной тупизной нивелировали эту дату. Хотите повторить? Идите лесом. Молча. Без лозунгов. Очередные консервы вскрываются на кануне 1 и 9 мая. Это традиция такая у колорадов.
Окупант- чи то німець, радянськім солдатом,чи вояками УПА був вигнаний з України ,чи то російський окупант ,українськими воояками Слава героям, за особисту мужність. Політиків на палю!
Увесь "героїзм", співчуття, ненависть і тупість війни, а також безвольність солдата, чудово показані у цій ось короткометражці ... ЗВОРУШЛИВО ... ...
Не крути сракой двухстволка и даёшь сразу и береш А ты под любую власть как и дед твой ложился и подстраиваешся Одним словом дырявый , Если обижаешься или несогласен Ромка дыркин не вопрос,набери в рот говна и плюнь в меня Что Ты кроме своих постов для Украины сделал? Воевал за Родину?Почему нет????? Только на диване с компьютером Русским свои поделки продаеш это твоя помощ? А потом их говном из своего рта обплевываеш. Тут написал пару постов я ,я И опять жопу пошёл целовать покупателю,Деньги же не пахнут да Дыркин ?
Кабанчик...понимаю твою свирепость, но притормози трохи....Кайзер инвалид...видел его фото на костылях. Не бери грех на душу....
І головне ... побєдоботани, постарайтеся зрозуміти, ми Українці не заперечуємо що 9 Мая як історичну дату ... Так ... дійсно РККА перемогла Вермахт і 9 Мая 1945 року Вермах капіталював ... і все на цьому ... нам Українцям яка радість з цього була ... га ... ? Москаль Українців звільнив від німецького рабства лише для того щоб зробити Українців рабами москаляцькими ... Це ж яким дебілом потрібно бути щоб радіти по такому приводу ... ??? Навіть навпаки ... для Українців 9 Мая великий ТРАУР ... стільки наших братів Українців поклало свої голови у лавах РККА і усе даремно ... 9 Мая 1945 року ми своєї Незалежної України не здобули ... нас НАМАХАЛИ і загнали ті "побієдітєлі" у таке ж рабство, проти якого ми воювали із нацистами ... тому для нас Українців результати "побієди" були ПРОГРАШНИМИ ... А враховуючи що у 2014 році "старший брат" із москальленду відтяпав нам Крим та Донбас, то виходить Українці лоханулися, коли воювали у ДСВ на боці москалохрюків ... невже Україна пожертвувавши стількома міліонами своїх синів та дочок не заслужила перед москалями на те, щоб Крим та Донбас від нас не забирали ... ? Ну принаймі із вдячності за підтримку у ДСВ, москалосвині не повинні б були того забирати ... Москалі тим насрали на нас та на нашу жертву ... тому й нам срати на їхнє 9 Мая, "побієду", на їхніх дідів гандоноголових і внуків ЛуганДоновських ... Ідіть НА УХЙ раз ви такі "хороші" !!! А з другого боку яка побієда москалі ... ? Вас путін загнав в стойло і ви вже давно під окупацією, ХОЛОПИ Х.ЙЛОВІ ... !!! Ось коли світове товариство на чолі із ЗСУ прийдуть і звільнять Москву, ось тоді й будете святкувати СПРАВЖНЮ ПЕРЕМОГУ !!! ...
Друже, дякую але жалість тут зайва ... Інвалідністю ніколи не прикриваюся і поблажок з цього приводу не очікою ... ...
У меня в душе уже нет места от грехов жизни Ладно ,тебе Кот верю Я не за русских и не за неруских ,но погибших тоже оскорблять ненужно.Каких национальностей они бы небыли.Они не сами и не по своей воле погибли .Все это история давно.А к истории нужно относится исторически Давайте сейчас татаро монголов будем хуес....осить и обзывать .Они же тоже небыли святыми .Или литовцев ,ну меня можно я необижаюсь .Украина Вся была под Литвой и думаю что тоже много жизней и зверств было. Наша Литва тоже была под русскими,нам даже разговаривать на родном языке запрещали ,и пережили мы неменьше Вашего. Но и это уже История Так что пожалуйста поменьше оскорблений и от меня Вы неуслышите ни слова плохого
Що за москалосвиняче хамство лється із твого помойника (рота) ... ? Таке враження що тебе мамка на параші народила ... Що може батьки у тебе мають тюремну біографію ... га ... ? Це від того у тебе той "блатний" тюремний жаркон "дирка", "двухстволка" і так далі ... У тебе синдром обіженого опущеного тюремника, котрий будучи "дирявим", зі злоби дирявими називає тих, кого ненавидить ... Тоді ти ПАРАШНИК ... !!! Це реально трагедія ... але я у твоєму горі не допоможу ... Хочеш сваритися - то пиши у приватку ... Хочеш розвести срач у темі - то дарма, люди ж спілкуються ... Хочеш мені хамити - то ЙДИ НА ХЙУ !!! "Что Ты кроме своих постов для Украины сделал? Воевал за Родину?" Воювати не воював ... "воювало" мені ще не виросло ... А чим помагав, так не тобі ж москалячій паскуді мені звітувати ... Але повір мені на слові - ДОПОМАГАВ ... а ось ти ні, ТИБЛА (литовський дієдовоєватєль) ... ...
Ненервничай ,покажи хоть один пост где я был бы за русских? Каждого меряеш и оскорбляеш клоун на свой лад. Бог тебя покарает ещё больше ,он все видит Видишь ты сам мои выражения для себя воспринимаешь так как их понимаешь , Сам себя в опущенные записал Ну это твоё личное дело.Видать заслужил Да да ,помогал ты,как же У тебя все москали и свинособаки Тебе лечится нужно в психиатрии .....ты идиот