Ну камради,які танки,на слідуючий рік...При тому, що МИ дозволеме їм парадувати..Тачанки!? де взяти коней,і це батько Махно,причому тут лапті!?Воли..Так знову не їхнє!?ААА....БУРЛАКИ,це вже точно москалів,ну що тягнути,мабуть труну з недомірком.
Камраду Стерненко передав в підрозділ безпілотник. Це з того, що я точно знаю. Камрад є на форумі, я не буду спеціально просити, якщо побачить допис, то підтвердить.
Встаньте, дети, буквой Z Лучше буквы в мире нет" Нарисованная кровью Полусвастика побед Победили? Победили: Нас послали, Мы убили Ну а что? Таков приказ Скажут "Фас", убьем и вас Смерть, конечно, лучше жизни Свет, конечно, хуже тьмы С днем победы на фашизмом! Но теперь ФАШИСТЫ МЫ..
Дідок у кепці, що сидів поруч із хуйлом сьогодні на параді в Мацквабаді. Це Юрій Двойкін, снайпер. Двойкін, хоч і вважається за москальськими канонами "учасником ВОВ", ніколи з реальними німецько-фашистськими загарбниками не воював. 1942-го він став інструктором у школі снайперів. На фронт був відправлений 1944-го разом із усією школою. Але до фронту не доїхав. На заході України школу об'єднали з військами НКВС та відправили знищувати "націоналістів" до українських сіл. Чим снайпер Двойкін і займався до кінця війни і навіть після її закінчення. Два ката поруч - москальська прєємствєнность пакалєній...
⚡️Полицейские в Латвии задержали 26 человек из-за празднования Дня Победы 9 мая, завели 38 административных дел и четыре – уголовных. ПОДПИСАТЬСЯ
Мама увидела этот перфоманс и долго сидела в раздумьях. Потом сказала два слова: "Кринжевый кринж". Даже не знаю, откуда у нее этот лексикон.