Доброго, як в приказці, -били, били молотили моррду в дупу привротили! Я взагалі про данну персону дуже багато в нетрі фото і відео з пару каси в лазні ! Здається мені воно не тільки свою любить а ще чиїсь, і не дві, а побільше .
У Ризі до 21.19 17 затриманих біля пам'ятника "визволителям від визволителів". 13 пом'янули дідів нажравшись до втрати пульсу, два пісяючих хлопчика, покрапілі пам'ять жолтінькім. Один діда згадав гучним матом, результат дрібне хуліганство ну і один неподчінілся поліції.
Модераторы!Если не сложно,поменяйте ,пожалуйста, дату в названии темы на 2018,а то не по феншую получается,можно сбиться со счету плененных Паулюсов и взятых фанерных Рейхстагов.......
Обезьяны на одной восьмой Земли. Этот день вы приближали как могли! Этот Бред Победы дедами пропах. Это праздник в Киселева новостях. Это радость и парады на костях! Бред Победы! Бред Победы! Бред Победы! #РоссияСтранаFake
#1094 Таки да,тамбовская турма.Походу актив удо себе зарабатывает,как и те "скульпторы".Гуглить лень,может одни и те же? Волгоград, 9 мая.
Hromadske.UA@HromadskeUA Під час церемонії покладання квітів до братської могили полеглих воїнів у Кривому Розі заспівали пісню, присвячену російським солдатам у Сирії, написану офіційною представницею МЗС РФ Марією Захаровою.
Кто из них больше дебил даже не знаю. https://prmira.ru/news/daj-ponyuhat...il-svoej-devushke-gvozdiku-s-monumenta-slavy/ Спойлер
"Дівчина виконала пісню «Поверніть пам'ять», яку російська політик написала про російських військових в Сирії. Під час виконання пісні дівчата танцювали у костюмах за біблійними мотивами. На заході, слід зазначити, був присутній міський голова Юрій Вілкул, ветерани, діти війни, чиновники, школярі та студенти. Інформація про подію передали правоохоронцям і спецслужбам." https://hromadske.ua/posts/u-kryvom...eiu-prysviachenoiu-rosiiskym-soldatam-u-syrii
снег @nebolshoy_sneg Красноярский художник Василий Слонов представил художественный проект, посвященный Великой Отечественной войне. Игрушки-инвалиды призваны сформировать «реалистическое» отношение к вооруженным конфликтам.