Добре хлопці! Я зрозумів, що в загальному то виключно забава. Просто я зустрічав приватні випадки коли то вже не забава а реально люди наче перевтілюються. І тому і сприйняв то під таким кутом. Дякую, що поговорили зі мною!! Приємно провести залишок неділі! З повагою
"І нормально вдягати німецьку форму і радянську форму?" Коли я чую "радянську" форму, чи "радянських" солдатів ... у той час коли німецьких називають "німецьким", "фашистськими" чи "гітлерівцями", то мене сміх розриває ... Мені це нагадує Жиріновського - "моя мама русская а папа - юрист !!!" Ну називайте якось солдатів двох армій в одній "площині" ... Якщо німецька форма, то москалів - москальська форма ... якщо німецьких солдатів - фашистами, то москальських - комуняками ... якщо москальських солдатів - радянськими (від верховної ради СРСР), то німецьких - рейстагівцями (від рейстагу) ... Ну чого солдатів РККА називати "радянськими" ... ??? В СРСР при владі були комуняки а не Ради, тому РККА як і армія Вермахту (котру називаємо Нацистською) потрібно іменувати - КОМУНЯТСЬКОЮ ... (навіть не комуністичною, бо Сталін комунізму не будував а лише комунятську диктатуру) ... Тому я вважаю що СПРАВЖНІМ ПОБЄДОБЄСІЄМ і є ось усі ці прибріхування та перекручування "смердючого" у "пахнюче" що було в історії РККА та гавняного комунятського СеРСеРу-усеруся ... ...
"Так, не має прощення радянській владі." Не радянській а комунятській ... усіма злочинами заправляли ЦК КПСС а не Верховний Совєт ... Радянська Влада - це був Калінін ... і що він міг зробити, коли навіть пукнути не міг ... А прощення немає як комунякам, так і німецьким нацистам !!! "То ж був іх план занімчення усієї території і т.д. " У москалів у свою чергу був план ОМОСКАЛЕННЯ усіх територій ... Як бачимо москалі ОМОСКАЛИЛИ на багато більше, ніж німці ЗНІМЕЧИЛИ ... "А далі мабуть німці задавили б прояви украінської духу і спроби на власну державність." Точно !!! Москалі й сьогодні це ж саме пробують зробити ... Так в чому проблема, КАЦО ... ??? У формі бійців Вермахту ... ??? ...
"Вже не кажу за дідові простріляні колінні суглоби в боях за визволення Харкова у 43" А чого ти вирішив, що твій дід Харків визволяв у 1943 році ... ??? Може це лише його суб"єктивне ставлення ... ? Адже якщоб він Харків у 1943 році визволив від окупантів, то не було б потреби Україні Проголошувати Акт Незалежності 24 серпня 1991 року ... А раз такий Акт був проголошений, то тим самим законодавчо виходить що із 1943 року по 1991 рік Харків як і уся Україна були під окупацією МОСКАЛІВ ... отже виходить що твій дід не визволяв Харків, а лише відбив його у Німців і відразу дозволив його окупувати москалям ... Не я придумав ... !!! А так виходить із Акту Незалежності від 24 серпня 1991 року ... ...
"Моя позиція така що взагалі не слід одягати ні німецьку ні радянську форму. " Правильно !!! І Вермахт, і РККА були окупантами для України і воювали під чужими, окупаційними прапорами ... чого нам носити форму окупантів ... переодягаймося у форму УПА ... Це єдине Національне Військове формування Українців у часи ДСВ ... і до того ж лише воно воювало під Жовто-Синіми Знаменами !!! Але кажу ще раз ... реконструкція - це всього лише доросле хоббі а не історично-політична політика... Тому вдягайте собі ту форму яку хочете ЦЕ НЕ В ЗАПАДЛО ... !!! ...
Кацо KAISERLEMBERG ви далеко пішли у міркуваннях. Дякую за ваші думки. Теж над ними подумаю! З повагою
Камраде, друже, прошу вибачення якщо образив ... Не хотів !!! Просто коли дискутую - входжу в кураж ... Мій дід у 1939 році воював у війську польському ... У 1941 році москалі взяли у РККА ... у цьому ж році, коли москаль дістав по сраці від німаків - утік додому до жінки і до дітей ... У 1944 р. москалі вернулися і знову забрали "кров проливати", про те що дезертирував у 1941 році він промовчав, та всеодно москаль рознюхав, і щоб урятувати своє життя - мусів тікати до німців. Війну закінчив у формі вермахту, прийшов додому то виробив собі папери ветерана РККА ... Так що мій дід добре знав що таке війна, що таке поляки, що таке москалі та що таке німці ... Із трьох армій, у яких він служив, жодних хвальб він ніколи про жодну не розповсюджував. Казав що смерть, кров і каліцтво бачив у вісіх трьох одинаковими ... правда казав що у німців про людей дбали найбільше ... Він ніколи не хвалився що воював там чи там ... ніколи тим не пишався ... казав що на війні немає ні героїв, ні геройства, а є лише хитрі вожді, котрі поштурхуються простими солдатами ... а тим простим солдатам, війна, перемоги, подвиги чи нагороди - десь до сраки ... солдат хочи їсти, пити, закурити та виспатися, а найбільше - щоб вижити - на цих буденних бажаннях і тримається мрія солдата на війні ... Прийшов з війни живим - ЦЕ І Є ТВОЯ ПЕРЕМОГА !!! АДЖЕ НІХТО НЕ МРІЄ СТАТИ ГЕРОЄМ ПОСМЕРНО ... !!! ...
Пора эту тему закрывать. Толку никакого от этого словоблудия форумного. У каждого своя позиция по этому вопросу и по той политике говённой, что привела нас и наших предков к такому дерьмовому придатку истории. Всегда народ позволял собой руководить и всегда был в стойле. Только меньшинству удавалось противостоять катку истории. Кто-то остался жив, а кто-то умер героем. Эти маленькие шажки, по-тихонько двигают генезис человечества, возвращают ему лик совершенства в человеке, медленно, но так работает Вселенная. С начала 20-го века сколько титанов Духа было уничтожено любой властью, особенно тоталитарной. А кто остался на плаву, вы же знаете и без меня, что "именно"-- не тонет в воде. И то, что не тонет---плодило весь век такое самое "не тонет" ***. Время дуэлей прошло, бьют одного толпой, так работает сознание "кухарок" и матроса "Железняка". Вот, та меньшая часть духовитых людей и двигает Вселенную, для них вращается Земля. Мусор будет уничтожен, это вопрос времени. Никогда не поверю, что всякие там "реконструкции", пришли по инициативе "из низов", которым нужно то и всего-- пожрать, да беньки залить. Всё это делается технологиями любой власти, а пипл хавает. Засылают "казачков" в народ и те подбивают не нашедших себя в жизни, хоть на что-нибудь, потом впаривают медленно и методично в ослабевшие умы постулаты всякого дерьма. Зёрна прорастают, а потом "тяп" и нет Крыма, "тяп"-- и нет части восточных областей. Никогда, власти сами не финансируют поиск пропавших без вести бойцов, потому что им с "высокой горки"--на всё это. А ищут простые люди. Зачем жить прошлым??? Когда же, наконец, овцы это поймут?.... Одним впаривают сериалы, другим "реконструкции", третьим ещё что-то. А в это время, в мутной воде "демократии марионеток" рыбу ловят крупную и по-крупному, пока остальной пипл играет " демократию", в песочнице или аквариуме. Не могу понять, как из страны, где почти всё принадлежало людям, получилась "вильна" только для меньшинства ж***, а остальные за чертой бедности, да несколько миллионов по другим странам унитазы моют. Прошлое не изменишь. Но будущее-- в наших руках. Комрады, живите настоящим моментом-- тотально, не дайте себя опустить, не идите без ропота на заклание. Не впускайте в себя всякое дерьмо маЦковское и дерьмо убийц Исы, им всем в этом веке "Кирдык Иванович", поверьте. На коп езжайте. И как сказал один комрад из Райберта, что в нашем хобби главное--- свежий воздух. А я ему, а как же находки???.. А он,-- свежий воздух--главнее. Бывайте чаще на свежем воздухе комрады, он вас отвлечёт от ваших пасквилей на форуме и прибавления сообщений в нике, для "бандитского форсу", опять же, прочистит мозги и навеет новые мысли о Порядке вещей. Ну и пусть вам находки порадуют душу.
"Пора эту тему закрывать. " Це мені щось нагадує путінську політику ... "закрівать !!!", "нє разрєшать !!!", "нє дать возможностєй" і так далі ... А хто має вирішувати що закривати а що ні ... ??? Ото ж бо й воно що такі самі д....и і будуть вирішувати ... а ви копайте, копайте ... поки ви копаєте і нікуди не пхаєтеся, то це "меншенство" вам рано чи пізно й копати "закроєт" і "свєжім воздухом дишать" і вже не свіже повітря вам буде чистити мізки а те саме МЕНШЕНСТВО !!! ...
Реконструкцией занимается множество людей,живущих в развитых демократических странах,занимаются вкладывая свои деньги силы и интересы.И прошлым они не живут,и стадом не являются-так к слову.А живут настоящим-работают,имеют оружие,путешествуют по миру... Уверен что и Молдова и Украина тоже придут к этому!
с короткостволами полегче,это да.зато проблематичнее с ММГ и СХП,рекон по 1 и 2 войнам-в зачаточном состоянии,коп запрещен... это всё детали. лучше слабенькая демократия,со всеми её пороками,чем сильная диктатура...
Мабуть камрад Dagon хотів сказати, що досить сваритись і набагато корисніше просто на природі подихати свіжим повітрям. Вважаю, що рано напрямок викриття побєдобєсія закривати. На цьому шляху ще багато роботи попереду. Але таки треба цивілізовано спілкуватись без психозу і образ. А то спускаємось до рівня мавп. За образами один одного не чуємо. Таким робом нічого не змінити якщо виливати бруд з самого старту. З повагою
Одвічне питання чи треба нам зброя... Якби була б то мабуть тих п'яних за кермом, що через день по ТСН показують вже б хтось да не витримав і застрелив. Реально злить, що скільки говориться, а вони знову і знову сідають і ідуть. З повагою
То ви пропонуєте щоб він сам застрелився ... ??? Якщо камрад "в законі" то так і мав би вчинити ... !!! ...