Гвинтівка Пневматическая винтовка .

Тема у розділі 'Пневматична зброя', створена користувачем serjname, 16 бер 2016.

1. avantyuryst

avantyuryst Oberschütze

Повідомлення:
    90
    Адреса:
    Івано-Франківськ
    Хороша дудка коштує дорого, але тут вона не дуже хороша. Минулого року взяв на синьому форумі таку НОВУ!!! в папі за 1600, як донор ствола. Ствол з коробки соосний, але після обрізання до 30см, побачив, що канал йшов дугою! Прийшлось проточувати ствол в центрах, тільки після цього і поліровки каналу почав кудась попадати. Так шо ніннада, якшо я шось пишу, то знаю про що.

1. (в наявності 2 шт.)
      Пуля представляет собой пустотелый свинцовый конический стаканчик с выпуклым дном в головной части....
      69 грн.
    2. Потрібна заміна прокладок Мінімальний напил Без приклада Уточнюйте актуальні реквізити
      21000 грн.
    3. (в наявності 2 шт.)
      Продам Новий Evanix Hunting Master AR4 4.5mm Evanix Hunting master AR4- это мощная, высокотехнологич...
      41000 грн.
    4. Пули "Люман" для пневматики калибр 4.5 мм., вес 4,5 гр. 300 шт. Ровненькие, очень качестве...
      199 грн.
    5. Винтовка Иж -61 с магазином , полностью рабочая, в комплекте пульки и масло
      2500 грн.
  2. baluy

baluy Stabsgefreiter

Повідомлення:
    278
    Адреса:
    Ternopol
    Безперечно, ствол можна взяти і за 1600, але хороший буде на старті від 2500 і догори, по даній темі взагалі крім приколотись спілкуватись нема про що, там ні ствола, ні всього іншого, одна назва.

3. avantyuryst

avantyuryst Oberschütze

Повідомлення:
    90
    Адреса:
    Івано-Франківськ
    Я мав на увазі не сам ствол, а цілу гвинтівку взяв за 1600. Камрад minzdrav84 продавав кубіки в папі і цих китайців в трьох комплектаціях.

4. wasya67

wasya67 Oberschütze

Повідомлення:
    16
    Адреса:
    львовская обл.
    что вы все "лечите" продавца...хочет человек за нее 3тыс.,ну и пускай продает..правила не запрещают ему и 30 тыс.ставить цену.
    дорога,наверно,ему вещь,вот и ценит столько,трудно расставаться...а кому не подходит цена,просто мимо проходим .

IgorSatok подобається це.