Ув. Назар ukr на Ваших фото присутствуют некоторые девайсы. (Выполнены в цинке?). Подскажите, пожалуйста, что это и как использовалось. С ув. Erdarbeiter Russ.
Удивительно, находились 2 похожие детали, изготовленные из цинка, но на расстоянии 1 км друг от друга
Я думав що то від баяна чи гармошки, бо надто багато їх вже, на фото просто не зафоткано, скільки їх в мене назбиралось на площі близько 100 кв.метрів.... а метеріал, точно нескажу який, але точно кольоровий
А внеділю і я вирішив заламатись в цей райончик...... сніг сильний, та щей почав топитися, коротше змок донитки, замерз в ноги, вирішив що така погодка не для мене......... Ось знахідки трохи більше як за три години......
Особисто я, цього року вже небуду копати, і погода вже не та, і часу бракує.....Однак думаю що одну знахідку ще тут покажу... Коротше, зацепив, я в корінні дерева гарний кольоровий сигнал, то поїду візьму ножовку, сокиру і попробую дістати його.... Фотозвіт діставання знахідки виставлю сюди, а от шо там буде то для мене поки загадка
Щойно бачив ручку ножа що на фото - -Бомба...матеріал походу Срібло....і клеймо з короною - -СУПЕР!!!! Камрад Семьон викладай фото!!!!! Жирррр
Требазнати де танк!Скажу за Назар ukr багато роботи і холода були, ось зараз потепліє він і витягне.Терпіння панове
Від чого ці девайси? Знаходив такі самі з залишками матерії (три пластинки-три колечка, клаптики брезенту)
Скорее всего не палатка а плащ накидка (цальт). не могу сразу найти толковое изображение. Постоянно нахожу на Австро-венгерских позициях.
Спеціально для karleone1981 Вчора з СємьоNом зробили півгодинний виїзд,він 15 хв. походив навколо з МД, а я рубав коріння........ і облом хороший сигнал, виявився царською саперкою, вона була під верхом, лише коріння накрило і мій прибор на неї того так бурхливо реагував...... Фото цього дійства є в СємьоNа, а фото його знахідок в мене на цифрі, буду мати біля себе викладу.....
НЕ ВІРЮ!!!! фото царської саперки в коріннях дерева у різних ракурсах в студію, тоді прийдеться вірити...напевно знову "Грішу" підняв і морозишся...beer:
Як би дивно це не звучало, там дійсно лопатка. Назар ukr намахався сокирою і киркою мені аж тяжко було на його дивитись і я пішов шукати прибором знахідки.Знахідки в Назар ukr їх помиє і викладе-теж нічого цікавого всякі залізаки монети і гудзик. Ось фото "кладу" Назар ukr.Зразу вибачте за неякісні фото!