Пряжки - моя слабість. А венгр в такому стані ще й мрія!!! Молодці, що не полишаєте улюбленної справи навіть у таку пору року. Прийміть найщиріщі вітання для всієї вашої компанії
Вирішив трошки "освіжити" тему. На 1-му фото наші з Назар ukr брати "гонведи" гріються на пеньочку. На 2-му - підмарафетив трошки свою прягу. Далі бере цікавість - скіль може коштувати ця монета? Майже під кінець копу СємьоN потривожив сон одного із сторожів лісу, викопавши гада, на цьому його зимування закінчилось.
недавно по справах їздив і було три вільних годинки вирішив пройдись і результат ерзац штик, 26 укопорок нерахуючи ті які порізав лопатою і які були вже до мене ушатані на деяких навік окрас зберігся,два ножика ржавих, кулон "300 років дому Романових", і знайшов австрійську мусорку всі пляшки були там розбиті а одна лиш тріснута вирішив забрати, але перед цим вирішив провірити її на детекторі тут сигнал прийшлось розбити а там монета ось такий був коп і ще дві лисиці бачив пробігали поряд (везе мекні на звірину)
зразу вибачте за багато постів і фото. Ось помиті знахідки, крім хреста. За порадою pokapushkinа вирішив його нечистити і нерозкривати
від дистанційної трубки але це верхня частина а нижня була залізна в руках розсипаються.Вони відкриваються як плівка на пачці цигарок по кругу і вкручувались в снаряд.Укопорки є різні... на них сигнал хороший
Стосовно енколпіона можеш тут глянути... http://domongol.su/gallery/album.php?id=30&sid=b76188308e9b58bbda95e23113f40065
Вот собственно фото с последнего копа. Толком ничего интересного, но есть несколько вопросов по штыку? Кто он такой?
Штык из семейства Маннлихеров, а вот какой именно (М88, М90, М95) - только "вскрытие" покажет, когда из ножен вытащишь. По головке рукояти - вроде как М95.
Какое красивое место,есть простор,есть где развернуться,находки хорошие! А что это за предмет фото 2 4 5 пост63 в виде бура или шнека?
Серега. виставив фото з останього копу і я добавлю парочку фото.всього знайшли дві тарілки, три фляга, чотири гр.стендера, дві кукурудзи, ключ для дистанційних трубок, штик ніж і всякого барахла і це все на місці "где капать нечева" Копати тяжко, моя сваперна лопата часів ссср гнулась як бляха то водну то вдругу сторону приходилось щоб лопату незламать копати різними сторонами. За то Серега. риє як скаватор
Да копать трудно, но зато интересно, Приношу свои извинения за то что в прошлых сообшениях, не сказал что я был с Паном (СємьоN) было мало времени. Первый пост фотки на столе, это с первого выхода. Остальные с этого. Предпологаю что буры предназначены для установки Стоек для палатки или кольев под колючюю проволку. С ув.
Штычек не дает покоя, а именно отсутствие кольца ( что не характерно для Маннлихеров). Может после "баньки" ситуация проясниться