Гарно покопали і досить результативно!На передостанньому фото,що це полковий знак?Можна фото у помитому вигляді,дуже цікаво поглянути.
ні не полковик нажаль, але все попорядку: кокарда офіцерська ріа, ополченський хрест клеймо ц.р., печатка "н:старосты млыновськаго мещан:общества, гудзики ріа.,та ри різних гудзика гренади і знак для нижніх чинів артилерії війська донського (на просторах інтернету є два види таких знаків мій підпадає по розміру виробником є фірма «Эдуард» клеймо ставилось на гайці)
Сьогодні от і я походив лісом. Дещо таки назбирав, та головне що отримав задоволення від пошуку... Першим мені трапився натільній хрестик, зігнутий правда але то поправимо, потім пряга і решта. Там гудзики з гренадами на фото напевне не видно бо зараз на руках тільки мобільний телефон.... вже якось покажу помитими
Тоже сегодня,но в другом лесу. Дяденька Назар ,нужно было сОзвоНитЬся Порадывал нитропатрон nürnberg h utenicorffer,и кокарда бодрая)
Ручка также предмет исторически,( таких копии и в Союзе унаc производили), моё поколение этого спомнит. Почистишь хорошенько,такда клеймо далжно немецкие там вылезица