Вітаю Mark_Jugend з приємною і нечастою знахідкою вряд чи на Буковині такі речі викопував.І трішки моїх знахідок ...
а потім заколібався копати жара і комарі вирішив вітамінів набрати..і помиті знахідки, цікавить, якщо хтось може підказати за, номера цифр і "медальон кінь в стремені"
Шифровки с погон http://www.bergenschild.narod.ru/Reconstruction/depot/1912-18/trafaret_pogon.htm С уважением GINDENBURG.
Іноді гарна патина буває й на 200-річних предметах,тому й прошу фото вуха.По ньому можна чіткіше вік визначити,по такому фото більше схиляюсь до 14-15ст.
Ось таку, схожу, знайшов і я. Оприділили її, як кін.18-поч.19. Баночки, Ви знайшли на австро-угорських позиціях? Я свою теж. Можливо у Вас вони не РІА. з пов.
Сумнівно що від пагон, ось порівняйте, ті що менші це точно ріа пагонні (а більші на мою думку еполетні)
По жетонам: Комплект 2 императорско-королевского пехотного полка,личный номер 722.(KUK IR 2) И остальные 722 749 734 723 703 . Также нашел информацию на каппен из находок за 2012 год,приятно)
в неділю вдалось з товаришими виїхати до ставів на валя кузьміна, і як завжди все щось роблять а я взявши лопатку пішов на пару годин до лісу ось і результат...серед чужих ямок попадається ще..
і помиті речі медаль 200 років полтавській битві, гудзики пагонні, стандартні і нарукавні, австрійський чиновницький гудзик, ммг нітро патрона, ммг патрона до кольта RA 42 і здається фібула.
Почитавши у вільні хвилини накази генерал лейтенанта Гусейн Хан Нахичеванського (коли він командував 2-м кавалерійським корпусом), вирішив сьогодні відірватись від цілої купи життєвих проблем і сірої буденності з того всього вийшов маленький результат. На початку копу попався здоровезний і жирний вуж довжино 120-130 см, таких давно вже не бачив, а може мені непопадалтсь