Судячи по аватару камрад з Києва,а копає я таки думаю десь на Волині,або на Львівщині.Респект!знахідки чудові..!
-JESTER- как всегда - весьма интересные находки! очень порадовал значёк - сохран вполне сносный, для стольких годков!
Шановний , я хоч і новачок в копі по війні ,але гудзик Австрії від Росії відрізняю.Копаю на старій границі , гору Бохит з вікна бачу.
так ніхто не сперичається,покажіть нам пару тих гудзиків,а ми їх всім форумом ідентифікуємо. З короною то можуть бути Кайзеровські,а на орла треба дивитись. Отакі бувають http://ah.milua.org/uniform/post/button.jpg
Я не сперичаюсь,фото неможу виставити через декілька НО:1.Фотик в ремонті і на довго.Можливий варіант-відеокамерою,але фото вийде не ахті.2.І основна проблема - я не вмію обрізати фото до потрібної величини і не вмію вставляти його в повідомлення.Ваші толкові поради+мій головний біль(з компом на Ви) можливо дадуть результат.
Зрозуміло, мова зайшла за гудзики, я думав що то австрія , і хотів показати... значить буду знати - Росія
Русский геральдический орёл держит в лапах скипетр(палку) и державу(шарик с крестом). Австрийский - меч и державу.